Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Korjausohje: Toimipistekoodi puuttuu

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Paikalliseen saatavuussyötteeseesi lisätty kauppakoodi on tyhjä. Toimipistekoodin on vastattava jotakin kaupan nykyisistä koodeista, jotka olet lisännyt Yritysprofiiliisi. Varmista, että syötteesi sisältää aina oikeat toimipistekoodit.

Ongelman korjaaminen

Vaihe 1/3: Katso, mitä varastoa ongelma koskee

1. Valitse Kauppiaskeskus-tilin navigointivalikosta Tuotteet ja klikkaa Syötteet.
  2. Klikkaa paikallistuotevarastosyötteen nimeä.
  3. Valitse Käsittely-välilehdeltä Lataa tiedosto.
  4. Avaa tiedosto ja suodata tiedot virheellä "Toimipistekoodi puuttuu".

Vaihe 2/3: Lisää toimipistekoodit varastotietoihin

1. Selvitä, mihin kauppaan varasto kuuluu.
  2. Lisää Yritysprofiiliisi lisätty toimipistekoodi vastaavaan varastoon.

Vaihe 3/3: Lähetä tuotetiedot uudelleen

1. Kun olet lisännyt toimipistekoodit, lähetä varastotiedot uudelleen jollain seuraavista tavoista:
  2. Tarkista seuraavaksi, että ongelma on korjattu eli sitä ei enää näy käsittelyraportissa.
Huom. Yrityksen toimipisteiden synkronointiin Kauppiaskeskus-tilille voi mennä jopa 24 tuntia. Siksi suosittelemme, että lataat varastotiedot 24 tuntia tilien linkittämisen jälkeen tai sen jälkeen, kun toimipistekoodi on päivittynyt Yritysprofiilissasi.