I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan løser du problemet: Butikskode fundet i ikke-tilknyttede virksomhedsgrupper

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

En eller flere butikskoder i dine data for lokalt butikslager blev ikke fundet i den virksomhedsgruppe, der er knyttet til din Google Merchant Center-konto. De relevante butikskoder blev dog matchet med butikskoder i en anden virksomhedsgruppe, der er tilknyttet de linkede ejere eller administratorer af virksomhedsprofilen.

Bemærk! Verificer virksomhedsprofilerne med de identificerede butikskoder omhyggeligt for at sikre, at disse er knyttet til de virksomhedsprofiler, du har tænkt dig at bruge til dine lokale produkter. Den butikskode, der matchede virksomhedsprofiler i en anden virksomhedsgruppe, kan være resultatet af en formateringsfejl eller skyldes match med en identisk butikskode, der er knyttet til en ikke-relateret virksomhedsprofil.

Find en løsning på et konkret problem

Trin 1 af 3: Se de berørte butikskoder

1. På din Merchant Center-konto skal du vælge Produkter i navigationsmenuen og derefter klikke på Feeds.
  2. Klik på navnet på dit feed for lokal lagerstatus.
  3. Klik på Download fil på fanen "Behandling".
  4. Åbn filen, og filtrér efter fejlen "Butikskode fundet i ikke-tilknyttede virksomhedsgrupper".

Trin 2 af 3: Undersøg virksomhedsgrupperne

1. Gå til "Virksomheder" i Profiladministrator.
  2. Skift mellem dine virksomhedsgrupper for at finde den relevante butikskode.
  3. Skrid til handling:
    • Hvis det kun er nogle få butikker, der er berørt, kan du overføre dem til virksomhedsgruppen, der er knyttet til din Merchant Center-konto, ved at følge vejledningen her.
    • Hvis alle dine butikker er berørt, skal du opdatere din Merchant Center-virksomhedsgruppe, så den linker til den rigtige, ved at følge vejledningen her.

Trin 3 af 3: Genindsend dine produktdata

1. Når du har gjort krav på din virksomhed, skal du indsende dit lagerfeed igen ved hjælp af en af disse metoder:
  2. Derefter skal du tjekke, om du har løst problemet, ved at sikre dig, at det ikke længere vises i behandlingsrapporten.
Bemærk! Det kan tage op til 24 timer at synkronisere dine virksomhedslokationer til din Merchant Center-konto. Derfor anbefaler vi, at du uploader dit lagerfeed, 24 timer efter at du har tilknyttet dine konti, eller når du har opdateret en butikskode på din virksomhedsprofil.