I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Opprett samlinger

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Med samlinger er det enklere å opprette detaljerte annonser og kostnadsfrie produktoppføringer. De kan også brukes til å få mer ut av produktinformasjonen, noe som kan gi bedre resultater og brukeropplevelser.

Hvis du vil opprette en samling med produkter i produktinformasjonen din, begynner du med å konfigurere en samlingsfeed i Merchant Center-kontoen din.

Veiledning

Last opp en samlingsfeed

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Klikk på Produkter.
  3. Klikk på Feeder.
  4. Velg Samlingsfeeder-fanen.
  5. Klikk på plussknappen plus.
  6. Velg destinasjonene der du vil at samlingen din skal vises.
  7. Gi samlingsfeeden et navn.
  8. Velg en opplastingsmetode, og følg veiledningen for denne metoden.
Merk: Content API er også kompatibelt med oppretting av samlinger. Gå til utviklernettstedet for å få mer informasjon.

Gjennomgå resultatene av feedbehandlingen

Du kan gjennomgå resultatene av all feedbehandling for filbaserte eller Google Regneark-baserte feeder. Slik finner du resultatene:

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Klikk på Produkter i navigasjonspanelet og så på Feeder.
  3. Velg Samlingsfeeder-fanen.
  4. Klikk på navnet på samlingsfeeden du vil gjennomgå.
  5. Gjennomgå resultatene:
    • Egenskaper: Dette inkluderer viktige feedegenskaper, som varierer avhengig av inndatametoden for feeden. Her finner du attributter som inndatametode, tidssone, filstørrelse, registrerte skilletegn (hvis aktuelt) med mer.
    • Attributter: Avhengig av hvilket Merchant Center-program feeden din er med i, krever vi at attributtene overholder den aktuelle spesifikasjonen for produktinformasjon. I denne delen kan du gjennomgå alle attributtene vi har funnet i feeden din, inkludert attributtene som gjenkjennes og tilordnes til datapesifikasjonene, samt ukjente attributter som ikke samsvarer med noen av de som er oppført i spesifikasjonen for produktinformasjon. Du kan se gjennom listen og bruke feedregler og andre verktøy for å informere Merchant Center om hvilket ukjent attributt du vil bruke for å fylle ut et Google-attributt. Det kan for eksempel være lurt å bruke produktnavnet i tittelattributtet.
    • Behandling av data: I denne delen kan du se hvor mange varer som finnes i feeden din, samt varene der det er oppdaget problemer. Gjennomgå listen over vareproblemer for å finne ut hvor mange varer i feeden din som er berørt, inkludert eksempler og linker til dokumentasjon for å løse problemet.