Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Kokoelman luominen

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Kokoelmien avulla voit luoda helposti monipuolisia mainoksia ja maksuttomia tuotelistauksia. Niillä voi myös monipuolistaa tuotetietoja, mikä voi parantaa kampanjasi tehokkuutta ja käyttökokemusta.

Jos haluat luoda kokoelman tuotetiedoissasi olevilla tuotteilla, luo ensin kokoelmasyöte Kauppiaskeskus-tililläsi.

Ohjeet

Kokoelmasyötteen lataaminen

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.
  2. Klikkaa Tuotteet.
  3. Valitse Syötteet.
  4. Valitse Kokoelmasyötteet-välilehti.
  5. Klikkaa pluspainiketta plus.
  6. Valitse sijainnit, joissa haluat kokoelman näkyvän.
  7. Nimeä kokoelmasyöte.
  8. Valitse lataustapa ja seuraa ohjeita.
Huom. Content APIa voi käyttää myös kokoelmien luomiseen. Katso lisätietoja kehittäjäsivustolta.

Syötteen käsittelytulosten tarkistaminen

Voit tarkistaa kaikki tiedosto- tai Google-taulukkopohjaisten syötteiden käsittelytulokset. Näin löydät tulokset:

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus-tilillesi.
  2. Klikkaa navigaatiopaneelista Tuotteet ja sen jälkeen Syötteet.
  3. Valitse Kokoelmasyötteet-välilehti.
  4. Klikkaa kokoelmasyötettä, jonka haluat tarkistaa.
  5. Katso tulokset:
    • Ominaisuudet: Sisältää syötteen tärkeimmät ominaisuudet, jotka vaihtelevat syötteen syöttötavan perusteella. Täältä löydät esimerkiksi syöttötavan, aikavyöhykkeen, tiedostokoon ja havaitun erotinmerkin määritteet (jos ne ovat käytössä) ja muuta.
    • Määritteet: Määritteiden on noudatettava tuotetietosääntöjä riippuen siitä, mihin Kauppiaskeskuksen ohjelmaan syötteesi on liitetty. Tässä osiossa voit tarkistaa kaikki syötteestäsi löydetyt määritteet, mukaan lukien tunnistetut ja syöteohjeiden mukaiset määritteet sekä tunnistamattomat määritteet, jotka eivät vastaa tuotetietosäännöissä listattuja määritteitä. Voit tarkistaa listan ja käyttää apuna esimerkiksi syötesääntöjä ilmoittaaksesi Kauppiaskeskukselle, minkä tunnistamattoman määritteen tilalle haluaisit Google-määritteen. Saatat esimerkiksi haluta käyttää määritettä product_name [tuotteen nimi] määritteessä title [nimi].
    • Tietojen käsittely: Tässä osiossa voit tarkistaa syötteestäsi löydettyjen tuotteiden määrän sekä tuotteet, joissa havaittiin ongelma. Tarkista tuoteongelmien lista ymmärtääksesi, kuinka moneen tuotteeseen ongelmat vaikuttavat. Mukana on myös esimerkkejä ja linkkejä ohjeisiin, joiden avulla voit ratkaista ongelmia.