In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Over collecties

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Met collecties kunt u makkelijker uitgebreide advertenties en gratis productvermeldingen maken. Ook breiden ze uw productgegevens uit, wat kan leiden tot betere prestaties en een betere gebruikerservaring.

Voordelen

• Met collecties kunt u producten en bestanden voor advertentiemateriaal aan elkaar koppelen. U kunt afbeeldingen, video's en tekst combineren om uw klanten meer informatie te bieden.

Hoe het werkt

Een collectie vertegenwoordigt een groep producten. Een collectie wordt één keer gedefinieerd, maar kan op meerdere manieren worden gebruikt. Elke collectie kan maximaal 100 producten bevatten.

Opmerking: Momenteel worden collecties alleen gebruikt door promotie van producten in de buurt binnen Performance Max voor winkeldoelen.