I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om samlinger

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Samlinger hjælper dig med at oprette flotte annoncer og gratis produktfortegnelser på en enklere måde. De kan også forbedre dine produktdata, hvilket kan øge effektiviteten og forbedre brugeroplevelsen.

Fordele

• Med samlinger kan du knytte produkter og andre aktiver til annoncemateriale til hinanden. Du kan kombinere billeder, videoer og tekst for at give dine kunder en bedre oplevelse.

Sådan fungerer det

En samling repræsenterer en gruppe af produkter. En samling defineres én gang, men kan bruges på flere måder. Der kan være op til 100 produkter i hver samling.