I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Produktland [product_country] (samlinger)

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Merk: Attributtet for produktland [product_country] er avviklet og blir snart fjernet. For nye og eksisterende feeder kan du velge å bruke attributtet for feedetikett [feed_label] (hvis du bruker feedetiketter for produktfeedene dine i Merchant Center).

Bruk attributtet for produktland [product_country] for å angi landet for de fremhevede produktene som er knyttet til samlingen din. Hvis du imidlertid bruker feedetiketter for produktfeedene dine i Merchant Center, bør du heller bruke attributtet for feedetikett [feed_label].

Bruksområder

Optional Valgfritt hvis du har fremhevede produkter knyttet til samlingen din.

Du kan bruke attributtet for produktland [product_country] til å matche samlingen din til bestemte produkter i de eksisterende produktfeedene dine i Merchant Center. Hvis du oppretter nye produktfeeder i Merchant Center med feedetiketter, kan denne matchingen slutte å fungere for disse feedene. Bruk heller attributtet for feedetikett [feed_label].

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Finn ut mer om hvordan du sender inn produktinformasjon, blant annet når og hvordan du skal sende inn verdier på engelsk.

Type Streng (Unicode-tegn. Anbefalt: bare ASCII-tegn)
Begrensninger 1–2 tegn. Må være en CLDR-landskode.
Gjentatt felt Nei
Filformat Eksempelverdi
Tekstfeeder US
XML-feeder <g:product_country>US</g:product_country>

Retningslinjer

Følg disse retningslinjene for å sikre at du sender inn informasjon av høy kvalitet for samlingene dine.

Minstekrav

Dette er kravene du må oppfylle for å kunne vise samlingen din. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir samlingen din avvist. Du får beskjed om dette på Diagnostikk-siden i Merchant Center-kontoen din.

• Du må ikke sende inn mer enn én verdi for attributtet for produktland [product_country] for hver samling. For å knytte sammen produkter fra flere land kan du opprette flere samlinger, der hver samling har et eget produktland.
  • Angi alltid produktland for samlinger som har fremhevede produkter. Dette gjør at vi kan fastslå hvilke produkter som er tilknyttet hvilke samlinger.
  • Sørg for å bruke CLDR-landskodene når du sender inn produktland.

Anbefalte fremgangsmåter

Med følgende anbefalte fremgangsmåter kan du optimalisere samlingsinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

• Hvis en samling inneholder fremhevede produkter, må salgslandet for disse produktene samsvare med produktlandet som er angitt for samlingen. Ellers kan ikke det fremhevede produktet knyttes til samlingen.

Eksempler

Sofasamling

Produktinformasjon for en sofasamling
Attributt Verdi
ID [id] Sofaer2019Q1
Produktland [product_country] US

Produktinformasjon for en sofasamling
Attributt Verdi
ID [id] Sofaer2019Q1
Produktland [product_country] FR