I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan løser du problemet: Dubleret virksomhedsprofil

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis en eller flere butikskoder i dine data for lokalt butikslager henviser til en virksomhedsprofil, der er blevet identificeret som en dublet, afvises de lagerdata, der er relateret til de dublerede virksomhedsprofiler. Virksomhedsprofiler kan enten være dubletter af en virksomhedsprofil, som du allerede har adgang til, eller en virksomhed, som du ikke har adgang til. Virksomhedsprofil-grænsefladen angiver, om du har adgang til den oprindelige virksomhedsprofil eller ej.

Find en løsning på et konkret problem

Trin 1 af 3: Se de berørte butikskoder

1. På din Merchant Center-konto skal du vælge Produkter i navigationsmenuen og derefter klikke på Feeds.
  2. Klik på navnet på dit feed for lokal lagerstatus.
  3. Klik på Download fil på fanen "Behandling".
  4. Åbn filen, og filtrér efter fejlen "Dubleret virksomhedsprofil".

Trin 2 af 3: Undersøg de dublerede virksomhedsprofiler i Play Butik

1. I Profiladministrator skal du gå til "Virksomheder".
  2. Identificer alle virksomhedsprofiler med statussen "Dublet".
    • Brug statusfilteret, og indstil det til "Dublet" for at få vist alle virksomheder, som du har adgang til.
  3. Klik på den virksomhed, der er identificeret som "Dublet", for at komme til oversigtssiden for denne virksomhed.
  4. På oversigtssiden vises "Dubleret virksomhed" i et rødt felt.
  5. Hvis du har adgang til den oprindelige virksomhed, som denne virksomhedsprofil er en dublet af, vises linket "Se oprindelig". Hvis du ikke har adgang, vises linket "Anmod om adgang" i stedet.
  6. Når du har adgang til begge profiler, skal du sikre dig, at den verificerede profil er i samme virksomhedsgruppe, som din Merchant Center-konto er tilknyttet. Opdater dit lagerfeed, så det matcher butikskoden i den verificerede profil. Hvis du vil flytte den verificerede profil til en anden virksomhedsgruppe, skal du følge denne vejledning.
  7. Hvis du mener, at din virksomhed ved en fejl er blevet markeret som en dublet, skal du følge vejledningen her.

Trin 3 af 3: Genindsend dine produktdata

1. Når du har opdateret dine butikskoder, skal du indsende dit lagerfeed igen ved hjælp af en af disse metoder:
  2. Derefter skal du tjekke, om du har løst problemet, ved at sikre dig, at det ikke længere vises i behandlingsrapporten.
Bemærk! Det kan tage op til 24 timer at synkronisere dine virksomhedslokationer til din Merchant Center-konto. Derfor anbefaler vi, at du uploader dit lagerfeed, 24 timer efter at du har tilknyttet dine konti, eller når du har opdateret en butikskode på din virksomhedsprofil.