In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Oplossing: Gesloten bedrijfsprofiel

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Een of meer winkelcodes in uw feed met informatie over de winkelvoorraad verwijzen naar een bedrijfsprofiel dat is gemarkeerd als gesloten. Ga in uw Bedrijfsprofielmanager naar de bedrijfsgroep die is gekoppeld aan uw Merchant Center-account en identificeer de winkelcodes die worden aangegeven als Gesloten bedrijven op het tabblad Verwerken van uw feed met lokale voorraad.

Uw probleem oplossen

Stap 1 van 3: De betreffende winkelcodes bekijken

1. Ga naar uw Merchant Center-account, selecteer Producten in het navigatiemenu en klik op Feeds.
  2. Klik op de naam van uw feed met lokale productvoorraad.
  3. Klik op het tabblad Verwerken op Bestand downloaden.
  4. Open het bestand en filter op de fout Gesloten bedrijfsprofiel.

Stap 2 van 3: Gesloten winkels checken

1. Ga in Bedrijfsprofielmanager naar Bedrijven.
  2. Filter bovenaan op gesloten bedrijven door de weergave te wijzigen van Alle naar Permanent gesloten of Tijdelijk gesloten.
  3. Check of de voorraadgegevens voor deze locaties correct zijn ingediend en of u inderdaad voorraadgegevens voor deze winkels wilt verzenden.
  4. Als deze winkels open zijn, kunt u ze opnieuw openen door deze instructies te volgen.

Stap 3 van 3: Productgegevens opnieuw indienen

1. Nadat u uw bedrijf heeft geclaimd, dient u uw voorraadfeed opnieuw in op een van deze manieren:
  2. Controleer daarna of u het probleem heeft opgelost door te controleren of het niet meer staat vermeld in het verwerkingsrapport.
Opmerking: Het kan tot 24 uur duren voordat uw bedrijfslocaties zijn gesynchroniseerd met uw Merchant Center-account. Daarom raden we aan uw voorraadfeed te uploaden 24 uur nadat u de accounts heeft gekoppeld of de winkelcode heeft geüpdatet in uw bedrijfsprofiel.