I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan løser du problemet: Uopfyldte krav for afhentning i dag (annoncer for lokalt butikslager)

Sørg for, at du overholder kravene til afhentning i dag, og kontakt derefter Google

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Du mangler at opfylde ét eller flere af kravene til afhentning i dag for din landingsside. For at kunne tilbyde afhentning i dag skal du gennemgå kravene, angive manglende oplysninger og kontakte Google med henblik på at få din indsendelse gennemgået.

Få flere oplysninger om afhentning i dag med sælgerhostet lokal butiksfacade (komplet)

Få flere oplysninger om afhentning i dag med sælgerhostet lokal butiksfacade (grundlæggende)