I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Så löser du: Avstängd CSS

Kontrollera att denna CSS uppfyller alla behörighetskrav

En anpassad ikon för Merchant Center Classic och Merchant Center Next.

Den produktjämförelsetjänst (CSS) som ditt konto är kopplat till är tillfälligt avstängd eftersom den inte längre uppfyller behörighetskraven för CSS. Så länge din CSS är avstängd är alla erbjudanden på kontot underkända och Shopping-annonser och gratisannonser kan inte visas.

Anvisningar

Om du är en återförsäljare: Kontakta den CSS som ditt säljarkonto är kopplat till. Problem med behörighet är vanligtvis relaterade till CSS-webbplatsen och kan inte lösas av återförsäljare som är kunder hos en CSS.

Om du är en CSS: Innan en CSS stängs av skickas en varning, och alla konton fortsätter att vara godkända och Shopping-annonser och gratisannonser fortsätter att visas under en respitperiod på minst sju dagar. Din CSS har stängts av eftersom problem med att uppfylla behörighetskraven inte har åtgärdats inom respitperioden. Kontakta ditt kontohanteringsteam på Google om du har frågor om problemen eller om du har åtgärdat dem och vill begära en granskning för att upphäva avstängningen.