I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Slik løser du dette problemet: Suspendert tjeneste for prissammenligning

Kontrollér at denne tjenesten for prissammenligning innfrir alle kvalifikasjonskravene

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Tjenesten for prissammenligning som kontoen din er tilknyttet, er suspendert fordi den ikke lenger innfrir kvalifikasjonskravene for tjenester for prissammenligning. Så lenge denne tjenesten er suspendert, blir alle tilbud på kontoen avvist, og det kan ikke vises annonser eller gratis produktoppføringer for den.

Veiledning

Hvis du er forhandler: Ta kontakt med tjenesten for prissammenligning som selgerkontoen din er tilknyttet. Kvalifikasjonsproblemer er som regel knyttet til nettstedet til tjenesten for prissammenligning og kan ikke løses av forhandlere som er kunder hos denne tjenesten.

Hvis du representerer en tjeneste for prissammenligning: Før suspensjonen iverksettes, utstedes det en advarsel med en skånefrist på minst sju dager der alle kontoer forblir godkjent og Shopping-annonser og gratis oppføringer fortsatt vises. Tjenesten for prissammenligning ble suspendert fordi problemene med kvalifikasjonskravene ikke ble løst i løpet av skånefristen. Ta kontakt med administratorteamet for Google-kontoen hvis du har spørsmål om disse problemene, eller hvis du har løst dem og ønsker en gjennomgang for å oppheve suspensjonen.