I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan løser du problemet: Prissammenligningstjenesten er suspenderet

Tjek, at denne prissammenligningstjeneste (CSS) opfylder alle kvalifikationskrav

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Den prissammenligningstjeneste, som din konto er forbundet med, er blevet suspenderet, fordi den ikke længere opfylder kvalifikationskravene for prissammenligningstjenester. Så længe prissammenligningstjenesten er suspenderet, afvises alle tilbud på kontoen, og der kan ikke vises annoncer og gratis produktfortegnelser.

Vejledning

Hvis du er forhandler: Kontakt den prissammenligningstjeneste, som din sælgerkonto er forbundet med. Kvalifikationsproblemer er typisk relateret til prissammenligningstjenestens website og kan ikke løses af forhandlere, som er kunder af tjenesten.

Hvis du er en prissammenligningstjeneste: Inden en eventuel suspendering får du en advarsel og en henstandsperiode på mindst 7 dage, hvor alle konti forbliver godkendt, og Shopping-annoncer og gratis fortegnelser stadig bliver vist. Din prissammenligningstjeneste blev suspenderet, fordi problemer med kvalifikationskravene ikke blev løst inden for henstandsperioden. Kontakt administratorteamet for din Google-konto, hvis du har spørgsmål om disse problemer, eller hvis du har løst dem og er klar til en gennemgang med henblik på at ophæve suspenderingen.