Toelatingsgids

Shopping-advertenties instellen

U kunt zich op twee manieren aanmelden voor Shopping-advertenties: selecteer dit programma wanneer u zich aanmeldt voor Merchant Center of klik in het navigatiemenu aan de linkerkant op Groei en vervolgens op Programma's beheren. Selecteer 'Shopping-advertenties' in de lijst met beschikbare programma's.

U kunt de configuratie op elk gewenst moment starten en stoppen. Als u eenmaal met de configuratie bent begonnen, worden Shopping-advertenties automatisch toegevoegd aan uw lijst met uit te voeren taken op het overzichtsscherm.

Configuratie voltooien

U moet het volgende doen wanneer u Shopping-advertenties instelt:

Content voor volwassenen

De instelling voor content voor volwassenen is standaard uitgeschakeld. Als uw website voornamelijk content voor volwassenen bevat (bijvoorbeeld erotische lingerie), moet u content voor volwassenen inschakelen. Meer informatie over het Google-beleid voor op volwassenen gerichte content in Merchant Center