Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Tuotteiden mainostaminen Kauppiaskeskuksessa

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Jos haluat tietoa tuotteiden mainostamisesta uudessa Kauppiaskeskuksessa, klikkaa tästä.

Mainoskampanjoiden avulla voit kasvattaa myyntiä tavoittamalla asiakkaat useammissa paikoissa Googlessa. Kun luot kampanjan Google Kauppiaskeskuksessa, tuotteitasi mainostetaan Google Adsin kanavilla, kuten YouTubessa, Haussa ja Discoverissa.

Mainoksissasi voi näkyä monipuolisia tuotetietoja, esimerkiksi kuvia, hintoja ja kauppojen nimiä. Mainosten luomisessa käytetään Kauppiaskeskuksen syötteen tuotetietoihin perustuvia datamääritteitä, ja ne näkyvät käyttäjille, jotka jo hakevat mainostamasi kaltaisia tuotteita.

Näin se toimii

• Mainosten näyttötavat ja ‑paikat valitaan Kauppiaskeskukseen lisättyjen tuotetietojen perusteella.
  • Kauppiaskeskukseen toimitetut tuotetiedot sisältävät yksityiskohtaiset tiedot myytävistä tuotteista. Tämän datan avulla yhdistämme käyttäjien haut mainoksiin, jotta käyttäjille näkyy mahdollisimman osuvia tuotteita. Kampanjan mainoksissa näkyy oletuksena kaikkia Kauppiaskeskuksen tiedoissa olevia tuotteita.
  • Potentiaaliset asiakkaat voivat nähdä tuotemainoksia Googlen eri kanavilla, esimerkiksi hakiessaan videota YouTubesta. Syötteen tietojen perusteella mainoksessa voi esimerkiksi näkyä tuotteen kuva, nimi ja hinta, kaupan nimi tai muita olennaisia tietoja.
  • Asiakkaat klikkaavat mainosta saadakseen lisätietoja tuotteesta ennen ostopäätöstä. Sinulta veloitetaan klikkauskohtainen maksu.

Maksimitulokset-kampanjat

Kauppiaskeskuksessa luotavat kampanjat ovat aina Maksimitulokset-kampanjoita. Maksimitulokset on tulospohjainen kampanjatyyppi, jonka avulla voit löytää uusia asiakkaita ja saavuttaa tavoitteesi. Maksimitulokset‐kampanjoissa huomioidaan kampanjan tiedot, kuten budjetti ja tuotesyöte, ja tulokset optimoidaan niiden perusteella.

Huom. Maksimitulokset-kampanja korvaa Kauppiaskeskuksessa Älykkään Shopping-kampanjan.

Kun luot Maksimitulokset-kampanjan Kauppiaskeskuksessa, valitset budjetin, kampanjan nimen sekä maan, jossa tuotteita on saatavilla.

Jos haluat vaikuttaa kampanjaan laajemmin (esimerkiksi hintatarjousvaihtoehdoilla), voit muokata mainosta Google Adsissa. Lue lisää Maksimitulokset-kampanjoissa käytettävistä Google Ads ‑ominaisuuksista.

Näin pääset alkuun

Ennen kuin voit luoda kampanjoita Kauppiaskeskuksessa, muutamasta asiasta pitää huolehtia.

Kun rekisteröidyt Kauppiaskeskukseen, voit osoittaa halukkuuden maksullisiin tuotemainoksiin. Mainonnan voi valita rekisteröitymisen jälkeenkin. Valitse vasemmasta valikosta Kasvu > Ylläpidä ohjelmia > Shopping-mainokset.

Voit milloin tahansa keskeyttää mainonnan käyttöönoton ja jatkaa sitä myöhemmin. Kun olet aloittanut, mainoskampanjat lisätään automaattisesti etusivulle odottavien tehtävien listaan.

Step 1 Lisää tarvittavat tiedot Kauppiaskeskukseen:

Suositus: Valinnaisesti voit lisätä tarjoustietoja tuotteillesi. Tarjoukset ovat erikoistarjouksia, kuten "15 %:n alennus" tai "maksuton toimitus", jotka voivat saada asiakkaat tehokkaasti liikkeelle. Voit korostaa tarjouksia mainoskampanjoissa.

Step 2 Linkitä Google Ads ‑tili Kauppiaskeskus-tiliisi. Linkityspyynnön hyväksyjän on oltava käyttäjä, jolla on normaalit tai järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet Google Ads ‑tilille.

Step 3 Kun olet valmis, aloita kampanjoiden luominen Kauppiaskeskuksessa.

Step 4 Lisää maksutapa Google Ads ‐tilille, jotta voit maksaa mainoksista, kun kampanja käynnistyy.

Kun kampanja on luotu, näet sen tulosdatan tai voit muokata kampanjaa kohdasta Markkinointi > Mainoskampanjat.

Huom. Varmista, että tuotteet ja mainokset ovat Shopping-mainosten ja Google Adsin käytäntöjen mukaisia.