Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Rekisteröitymisopas

Asiakkaiden maksupaikan valitseminen

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Kauppiaskeskus-tiliä luodessasi sinua pyydetään valitsemaan, maksavatko asiakkaat ostoksensa omalla sivustollasi, lähimmässä toimipisteessäsi vai Googlessa. Voit valita useamman kuin yhden vaihtoehdon ja muuttaa valintaasi milloin tahansa myöhemmin.

Choose where your customers check out hero [Icon] Maksaminen omalla sivustollasi

Ota käyttöön tuotetarjousten näkyminen maksuttomissa tuotelistauksissa. Näin käyttäjät löytävät tuotteesi ja niille tuotesyötteessä lisäämäsi tiedot Google Haussa, Google Kuvahaussa ja muissa Googlen palveluissa. Syötteeseen tekemäsi muutokset päivitetään automaattisesti kaikkialle verkostoon.

Lue lisää maksuttomista tuotelistauksista

Saatavuus

Maksuttomat listaukset ovat saatavilla maailmanlaajuisesti.

Edut

• Jaa monipuolisia ja kiinnostavia tuotelistauksia. Tuotteidesi tarkat tiedot voidaan näyttää Google Haussa ja muissa Googlen palveluissa.
  • Ole yhteydessä asiakkaisiin lähellä heitä. Tavoita asiakkaat, kun he hakevat tuotteitasi.
  • Paranna näkyvyyttä. Ohjaa liikenne sivustollesi ostoksen tekemistä varten.

Tutustu käytäntöihin, joita sinun on noudatettava, jotta voit käyttää maksuttomia listauksia.

Choose where your customers check out hero [icon] Maksaminen paikallisessa kaupassa

Kun käytät maksuttomia paikallisia tuotelistauksia, kauppasi tuotteet voivat näkyä maksuttomissa listauksissa Googlen eri palveluissa, kuten Google Haussa, Google Kuvahaussa, Shopping-välilehdellä, Google Mapsissa ja Google Lensissä (listaustyyppien saatavuus vaihtelee maittain).

Listaukset kohdistetaan paikallisiin käyttäjiin, jotka hakevat myymiäsi tuotteita. Tuotesyötteeseen tekemäsi muutokset päivitetään listauksiin automaattisesti, joten paikalliset asiakkaasi löytävät vain tuotteet, joita on saatavilla heitä lähimpänä sijaitsevassa kaupassa.

Saatavuus

Jälleenmyyjät, joilla on kivijalkakauppoja näissä maissa, voivat esittää tuotteitaan maksuttomissa paikallisissa listauksissa.

Edut

• Esitä monipuolisia tietoja eri alustoilla. Maksuttomat paikalliset listauksesi voivat ehkä näkyä Google Haussa ja muilla Googlen alustoilla, mikä laajentaa paikallisen mainontastrategiasi tavoittavuutta.
  • Mainosta kauppasi valikoimaa paikalliselle yleisölle. Kerro paikallisille asiakkaille, että kaupassasi on heidän Googlesta hakemiaan tuotteita.
  • Ole yhteydessä asiakkaisiin lähellä heitä. Tavoita asiakkaat samalla hetkellä, kun he hakevat tuotetta, jota sinulla on varastossa. Asiakkaat näkevät tuotelistauksesi Googlessa ja voivat ostaa tuotteet lähimmästä toimipisteestäsi. Lue lisää paikallisista tuotemainoksista

Tutustu käytäntöihin, joita sinun on noudatettava, jotta tuotteesi voivat näkyä maksutta paikallisissa listauksissa.

Vinkki: Ehdot täyttävät jälleenmyyjät Yhdysvalloissa, Kanadassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa voivat lisätä kaupassa myytävät tuotteet Googleen automaattisesti ja maksutta tuotelukijan tai paikallisvarastosovelluksen avulla. Aloita.