I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Introduktionsguide

Vælg, hvor dine kunder skal betale

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Når du opretter din Merchant Center-konto, bliver du bedt om at vælge, hvor dine kunder skal betale – på dit website, i din lokale butik eller på Google. Du kan vælge mere end én mulighed og til enhver tid ændre dine valg.

Choose where your customers check out hero [Icon] Betaling på dit website

Aktivér visning af produkttilbud i gratis produktfortegnelser. På den måde kan folk finde dine produktfortegnelser på forskellige Google-tjenester, bl.a. Søgning og Billedsøgning, med data, der er hentet fra dit produktfeed. Når du opdaterer feedet, foretages dine opdateringer automatisk på hele netværket.

Få flere oplysninger om gratis produktfortegnelser

Tilgængelighed

Gratis fortegnelser er tilgængelige i hele verden.

Fordele

• Del detaljerede og engagerende fortegnelser. Dine detaljerede produktoplysninger kan vises på Google Søgning og andre Google-tjenester.
  • Få fat i kunderne, der hvor de er. Nå ud til kunderne, når de søger efter dine produkter.
  • Gør dig mere synlig. Diriger trafik til dit website for ordreopfyldelse.

Læs de politikker, du skal følge, hvis du bruger gratis fortegnelser.

Choose where your customers check out hero [icon] Betaling i din lokale butik

Når du deltager i gratis lokale produktfortegnelser, kan de produkter, du sælger i din butik, blive vist i gratis fortegnelser på Google-tjenester, bl.a. Google Søgning, Google Billeder, fanen Shopping, Google Maps og Google Lens (tilgængeligheden af fortegnelsestyper varierer fra land til land).

Fortegnelser er målrettet mod lokale brugere, der leder efter produkter, du sælger i dine butikker. Ændringer, du foretager i dit produktfeed, afspejles automatisk i disse fortegnelser, så dine lokale kunder kun kan finde de varer, der er på lager i de butikker, der er tættest på dem.

Tilgængelighed

Forhandlere, der har fysiske butikker i de lande, der er angivet her, kan få deres produkter vist i gratis lokale fortegnelser.

Fordele

• Nå bredt ud med dine detaljerede oplysninger. Dine gratis lokale fortegnelser kan være kvalificerede til at blive vist på Google Søgning og andre Google-platforme, hvilket giver din lokale annonceringsstrategi en stor rækkevidde.
  • Promover lageret i din butik til lokale målgrupper. Fortæl lokale kunder, at din butik har den vare, de søger efter på Google.
  • Få fat i kunderne, der hvor de er. Nå ud til kunderne, når de aktivt søger efter et produkt, du har på lager. Kunderne ser din produktfortegnelse på Google og besøger din lokale butik for at købe. Få flere oplysninger om annoncer for lokalt butikslager

Læs de politikker, du skal følge, hvis du viser dine lokale produkter gratis.

Tip! Kvalificerede forhandlere i USA, Canada, Storbritannien og Irland kan bruge produktlæseren eller appen for lokalt butikslager til at få produkter, der er på lager i butikken, tilføjet på Google helt automatisk og uden beregning. Kom godt i gang.