Onboardingguide

Konfigurera kostnadsfria produktannonser

Set up free product listings [hero image]

Visa dina produkter i gratisannonser på Google genom att välja alternativet när du registrerar dig för Merchant Center. Du kan även klicka på Tillväxt i den vänstra navigeringsmenyn och sedan på Hantera program. Välj Visa dina produkter i gratisannonser på Google.

Set up free product listings [infographic]

Gör så här

När du konfigurerar produkter för att visas i gratisannonser på Google måste du

Step 1

Lägg till dina produkter i produktflödet

Step 2

Verifiera din webbplats

Step 3

Granska din företagsinformation och Googles policy för innehåll som inte stöds och markera kryssrutan för att bekräfta

Step 4

När du har slutfört stegen som gäller dig klickar du på Aktivera för att slutföra konfigurationen.