Onboardingguide

Konfigurera Googles plattformar

Registrera dig för Googles plattformar genom att välja det när du registrerar dig för Merchant Center. Du kan också klicka på Tillväxt i den vänstra navigeringsmenyn och sedan på Hantera program. Välj Googles plattformar i listan över tillgängliga program.

Du kan stoppa och starta installationen när som helst. När du har startat installationen läggs Googles plattformar automatiskt till i din lista över väntande uppgifter på skärmen Översikt.

Slutföra konfigurationen

När du konfigurerar Googles plattformar måste du göra följande:

Recensionspolicy

Granska din företagsinformation och Googles policy för innehåll som inte stöds. När du är redo markerar du rutan för att bekräfta att du har granskat. Klicka på Aktivera för att slutföra konfigurationen.