Toelatingsgids

Gratis productvermeldingen instellen

Set up free product listings [hero image]

Toon uw producten in gratis vermeldingen op Google door deze optie te selecteren als u zich aanmeldt voor Merchant Center. Dit kunt u ook doen door te klikken op Groei in het linker navigatiemenu en vervolgens op Programma's beheren. Selecteer Uw producten laten zien in gratis vermeldingen in Google.

Set up free product listings [infographic]

Instructies

Als u uw producten instelt voor weergave in gratis vermeldingen op Google, moet u het volgende doen:

Step 1 Voeg uw bedrijfsinformatie toe en verifieer uw telefoonnummer
Step 2

Uw producten toevoegen aan uw productfeed

Step 3

Uw website verifiëren

Step 4

Check uw bedrijfsinformatie, neem het Google-beleid voor niet-ondersteunde content door en vink het vakje aan om dit te bevestigen

Step 5

Verder heeft u de volgende opties:

Nadat u de stappen heeft uitgevoerd die op u van toepassing zijn, klikt u op Activeren om het instellen af te ronden.