Toelatingsgids

Gratis productvermeldingen instellen

Geef uw producten weer in gratis vermeldingen op Google door deze optie te selecteren wanneer u zich aanmeldt voor Merchant Center. Dit kunt u ook doen door te klikken op Groei in het linker navigatiemenu en vervolgens op Programma's beheren. Selecteer 'Uw producten laten zien in gratis vermeldingen in Google'.

Instructies

Wanneer u uw producten instelt voor weergave in gratis vermeldingen op Google, moet u het volgende doen:

Nadat u de stappen heeft uitgevoerd die op u van toepassing zijn, klikt u op Activeren om het instellen te voltooien.