Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Rekisteröitymisopas

Maksuttomien tuotelistausten käyttöönotto

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Jos haluat, että tuotteesi näytetään Googlen maksuttomissa listauksissa, ota ominaisuus käyttöön Kauppiaskeskukseen rekisteröitymisen yhteydessä. Voit ottaa sen käyttöön myös klikkaamalla vasemmasta navigointivalikosta Kasvu ja valitsemalla sitten Ylläpidä ohjelmia. Valitse "Näytä tuotteesi Googlen maksuttomissa tuotelistauksissa".

Set up free product listings [infographic]

Ohjeet

Kun asetat tuotteesi näkymään Googlen maksuttomissa tuotelistauksissa, sinun täytyy tehdä seuraavat asiat:

Step 1

Lisää tuotteet tuotesyötteeseesi.

Step 2

Vahvista sivustosi.

Step 3

Tarkista yrityksesi tiedot ja Googlen ei-tuettua sisältöä koskevat käytännöt ja merkitse vahvistusruutu valituksi.

Step 4

Kun olet tehnyt tarvittavat toimet, viimeistele käyttöönotto valitsemalla Aktivoi.