Introduktionsguide

Konfigurer Googles platforme

Du kan tilmelde dig Googles platforme ved at vælge det, når du tilmelder dig Merchant Center, eller ved at klikke på Stigning i venstre navigationsmenu og derefter Administrer programmer. Her skal du vælge "Googles platforme" på listen over tilgængelige programmer.

Du kan til enhver tid stoppe eller starte konfigurationen. Når du har startet konfigurationen, tilføjes Googles platforme automatisk til din liste over ventende opgaver på skærmen Oversigt.

Fuldfør konfiguration

Når du konfigurerer Googles platforme, skal du gøre følgende:

Politikker vedrørende anmeldelser

Gennemgå dine virksomhedsoplysninger og Googles politikker vedrørende indhold, der ikke understøttes. Når du er klar, skal du markere afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du har gennemgået oplysningerne og politikkerne. Klik på Aktivér for at afslutte konfigurationen.