Introduktionsguide

Konfigurer gratis produktfortegnelser

Set up free product listings [hero image]

Vis dine produkter i gratis fortegnelser på Google ved at vælge muligheden, når du tilmelder dig Merchant Center. Alternativt kan du klikke på Vækst i navigationsmenuen til venstre og derefter på Administrer programmer. Vælg "Vis dine produkter i gratis produktfortegnelser på Google".

Set up free product listings [infographic]

Vejledning

Når du konfigurerer dine produkter til at blive vist i gratis fortegnelser på Google, skal du gøre følgende:

Step 1

Føj dine produkter til dit produktfeed

Step 2

Bekræft dit website

Step 3

Gennemgå dine virksomhedsoplysninger og Googles politikker vedrørende indhold, der ikke understøttes, og markér derefter afkrydsningsfeltet for at bekræfte

Step 4

Når du har fuldført de trin, der gælder for dig, skal du klikke på Aktivér for at fuldføre konfigurationen.