Hantera kontolänkar med partner

Om du arbetar med partner för att marknadsföra dina produkter på Shopping-annonser eller sälja dem på Shopping Actions kanske dina partner vill informera Google om de tjänster de hanterar åt dig. Det här gör de genom att skicka en förfrågan om att länka ditt konto till deras. När du får en förfrågan bekräftar du din affärsrelation med partnern genom att acceptera förfrågan, eller så avvisar du den om du tror att den har skickats fel.

Om du länkar kontot kopplas ditt Merchant Center-konto till partnern. Då kan vi erbjuda bättre supporttjänster till dig och din partner (till exempel för att underlätta säljarintegrering). Att du länkar kontot innebär inte att partnern får tillgång till ditt Merchant Center-konto.

I den här artikeln förklarar vi hur du godkänner och tar bort länkar mellan ditt Shopping-konto och en betrodd partner.

Gör så här

Följ dessa steg för att hantera dina länkar till betrodda partner:

1. Logga in på Merchant Center-kontot.
  2. Klicka på verktygsikonen under Verktyg och klicka sedan på Länkade konton.
  3. Klicka på fliken Partner.
  4. Om du vill godkänna en länk klickar du på Godkänn i kolumnen Åtgärd. Om du vill ta bort en länk klickar du på Ta bort länk.

Så här tar du bort en länk med en partner:

1. Logga in på Merchant Center-kontot.
  2. Klicka på verktygsikonen under Verktyg och klicka sedan på Länkade konton.
  3. Klicka på fliken Partner.
  4. Om du vill ta bort länken klickar du på Ta bort länk i kolumnen Åtgärd.