In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Accountkoppelingen met partners beheren

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Als u met een partner samenwerkt om uw producten via Shopping-advertenties te promoten of gratis op Google te vermelden, is het mogelijk dat de partner Google wil informeren over de services die deze namens u beheert. In dit geval stuurt de partner u een verzoek om uw account aan dat van de partner te koppelen. Als u een verzoek ontvangt, kunt u het accepteren om uw zakelijke relatie met de partner te bevestigen. U kunt het verzoek ook weigeren als u denkt dat het om een vergissing gaat.

Als u uw account koppelt, wordt uw Merchant Center-account aan de partner gekoppeld. Zo kunnen we u en uw partner betere supportservices bieden (bijvoorbeeld bij de integratie met verkopers). De partner krijgt geen toegang tot uw Merchant Center-account als u uw account koppelt.

In dit artikel leest u hoe u koppelingen tussen uw Merchant Center-account en een vertrouwde partner accepteert en verwijdert.

Instructies

Volg deze stappen om uw koppelingen met vertrouwde partners te beheren:

1. Klik in uw Merchant Center-account op het icoon voor tools en instellingen Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear].
  2. Klik onder Instellingen op Gekoppelde accounts.
  3. Klik op het tabblad Partners en platforms.
  4. Als u een koppeling wilt goedkeuren, klikt u in de kolom Actie op Accepteren.

Volg deze stappen om een koppeling met een partner te verwijderen:

1. Klik in uw Merchant Center-account op het icoon voor tools en instellingen Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear].
  2. Klik onder Instellingen op Gekoppelde accounts.
  3. Klik op het tabblad Partners en platforms.
  4. Als u de koppeling wilt verwijderen, klikt u in de kolom Actie op Beheren.
  5. Klik op Ontkoppelen.
Zorg ervoor dat u uw accountlinks zorgvuldig beheert en dat u links verwijdert als een partnerschap eindigt. Als u de link niet verwijdert, blijven uw gegevens mogelijk beschikbaar voor die partner.