In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Vandaag ophalen

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Criteria

Met de functie 'Vandaag ophalen' kunt u uw omnichannel-aankoopopties onder de aandacht brengen in uw advertenties met informatie over de winkelvoorraad. Als u de functie 'Vandaag ophalen' wilt gebruiken, moet u advertenties met informatie over de winkelvoorraad implementeren. Bovendien moet elk product dat u aanmeldt voor 'Vandaag ophalen' op de dag dat de bestelling is geplaatst of de volgende dag kunnen worden opgehaald in de winkel.

Opmerking: We bieden verkopers die 'Vandaag ophalen' hebben aangezet, de mogelijkheid hun advertenties met informatie over de winkelvoorraad te verbeteren door een badge voor buiten afhalen toe te voegen. Met deze bètafunctie wordt een indicator bovenaan uw advertenties weergegeven, zodat kopers weten dat ze hun bestelling buiten of contactloos kunnen ophalen.

Als u in aanmerking wilt komen voor de functie 'Buiten ophalen', doet u het volgende:

• Zet 'Vandaag ophalen' aan.
  • Bied kopers die producten op uw website kopen en deze in uw winkel willen ophalen de mogelijkheid om hun bestelling buiten of contactloos op te halen.
  • Bied kopers de mogelijkheid om hun bestelling buiten of contactloos op te halen zonder een app te gebruiken.

Neem contact op met uw Google-vertegenwoordiger voor meer informatie.

Opties voor implementatie

De functie 'Vandaag ophalen' is geschikt voor verkopers met een volledige implementatie of basisimplementatie van een door de verkoper gehoste winkelpagina.

Zo verloopt deze procedure:

Functietype Gebruikerservaring Weergegeven Shopping-annotatie
Gehost door verkoper (volledig) Wanneer gebruikers op een advertentie met informatie over de winkelvoorraad klikken, worden ze omgeleid naar een productlandingspagina waarop de beschikbaarheid van een artikel in een specifieke winkel wordt weergegeven. Ze krijgen ook de mogelijkheid om het artikel online te kopen en in een winkel in de buurt op te halen. Gebruikers krijgen een tekst te zien die vermeldt dat ze het artikel online kunnen kopen en in een winkel in de buurt kunnen ophalen.
Gehost door verkoper (basis) Wanneer gebruikers op een advertentie met informatie over de winkelvoorraad klikken, worden ze omgeleid naar een productlandingspagina waar ze een winkel kunnen kiezen om de prijs en beschikbaarheid van het geselecteerde artikel te bekijken. Als optie kunnen ze het artikel ook online kopen en in een winkel in de buurt ophalen. Gebruikers krijgen een annotatie te zien die vermeldt dat ze het artikel online kunnen kopen en in een winkel in de buurt kunnen ophalen.

Gerelateerde links

Ga naar ons contactformulier als u problemen ondervindt met uw advertenties met informatie over de winkelvoorraad.