I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Fejlfinding i forbindelse med GCR-badgekode

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Artiklen beskriver nogle almindelige fejl, som du kan støde på, når du implementerer GCR-badgekoden.

Badget er ikke synligt og andre problemer med visning

Badget kan vises på én af ​​følgende måder

• Svævende: Badget vises enten nederst til venstre eller nederst til højre på siden.
  • Indlejret: Badget vises dér, hvor du indsatte kodestykket.
  • Med butiksbedømmelse: Badget medtager stjernebedømmelsen, hvis det er relevant.
  • Uden butiksbedømmelse: Badget medtager ikke stjernebedømmelsen.

Hvis badget ikke er synligt på siden, skal du se efter følgende mulige problemkilder:

Problem Diagnose
Adgang til siden på mobilenheden Google Kundeanmeldelser-badget vises ikke på telefoner eller tablets
HTML-kilden indeholder ikke badge- og sprogkoden Se HTML-kilden i browseren, og tjek, at præcis én forekomst af blokkene med badgekoden vises på siden.
Badget er uden for skærmen eller blokeret af andre elementer Badget skal gengives uden for grænserne for det synlige område. Prøv at rulle lodret og vandret på siden for at se badget.
Badgeteksten er altid på engelsk, uanset sprogindstillingen, og antal stjerner er nedtonet Dette er forventet adfærd, hvis du ikke har nået grænsen for at få vist dine bedømmelser. Din virksomhed skal have nok unikke anmeldelser i et land inden for de sidste 12 måneder på Google Kundeanmeldelser eller vores tredjepartsanmeldelsespartnere for at nå grænsen. Det påkrævede antal anmeldelser kan variere fra sælger til sælger, men de fleste sælgere kan få en bedømmelse efter at have indsamlet 100 eller flere kvalificerede anmeldelser.
Der vises en butiksbedømmelse i nogle kolonner, men ikke i andre Badget viser butiksbedømmelser i et land

Der opstår JavaScript-fejl på siden

Følgende tabel viser almindelige kilder til problemer med JavaScript:

Problem Diagnose
Sælger-id mangler eller er ugyldigt

Ved implementering af badgekoden er sælger-id (merchant_id) obligatorisk. Du skal angive værdien af det i kaldet til funktionen render () (gengivelse) i badgets JavaScript-blok. Du kan hente sælger-id'et i Google Merchant Center.

DOCTYPE skal være HTML 5

Sørg for, at alle sider, der bruger kodestykket, bruger HTML5 DOCTYPE:

<!DOCTYPE html>

position (placering) er ugyldig

Værdien af den valgfrie parameter position (placering) kan være en af følgende strenge:

• "BOTTOM_LEFT"
  • "BOTTOM_RIGHT"
  • "INLINE"

lang (sprog) er ugyldigt

Værdien af parameteren lang (sprog) i sprogblokken skal være én af de værdier, der er anført. Det skal være en streng omgivet af anførselstegn. Hvis du ikke angiver sproget, bruges sprogindstillingen i brugerens browser.
Din browser er ikke understøttet Din browser skal understøtte HTML 5. Opdater din browser til den nyeste version.