I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Integrationsguide

Valgfrit: Integrer badgekoden

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Badgekoden for Google Kundeanmeldelser (GCR, Google Customer Reviews) er det første af de 2 kodestykker, som du implementerer ved integration af Google Kundeanmeldelser. Badget er valgfrit. Hvis du har problemer med at integrere badgekoden, kan du prøve fejlfinding.

Dette afsnit beskriver følgende emner:

Integrationsvejledning

For at integrere GCR-badget på en side skal du:

1. Opdatere DOCTYPE
  2. Tilføje GCR-badget

Disse opgaver er beskrevet i de følgende afsnit.

Når du implementerer badgekoden på dine sider, vises følgende billede (bedømmelsesværdierne vil variere):

I de fleste tilfælde skal du have mindst 100 anmeldelser for det forløbne år i et bestemt land, før din butiksbedømmelse vises på dit badge.

Du må ikke tilsløre badget med andet indhold på dine sider.

Opdatere DOCTYPE

Sørg for, at websider, hvor du implementerer badget, bruger HTML5 DOCTYPE:

<!DOCTYPE html>

Denne doctype skal være det første linjeelement i HTML-koden på din side. Brug af HTML5 DOCTYPE sikrer, at webbrowsere gengiver dine sider i standardtilstand i stedet for quirks-tilstand. Quirks-tilstand henviser til en teknik, der bruges af nogle webbrowsere til at opretholde bagudkompatibilitet med websider, som er udviklet til ældre browsere, i stedet for at overholde W3C- og IETF-standarder strengt i standardtilstand.

Bemærk! Du må ikke medtage kommentarer eller mellemrum før DOCTYPE.

Tilføje GCR-badget

For at vise dine kunder, at du bruger Google Kundeanmeldelser, skal du føje GCR-badget til de sider på websitet, hvor du ønsker, at det skal vises.

Hvis du vil have, at badget skal vises som indlejring, kan du bruge den metode, der er beskrevet nedenfor. Ellers skal du bruge følgende metode til at placere Google Kundeanmeldelser-badget nederst til højre eller nederst til venstre på siden.

Sådan føjer du Google Kundeanmeldelser-badget til dit website:

1. Indsæt følgende kodestykke på dit website:

<!-- BEGIN GCR Badge Code -->
    <script src="https://apis.google.com/js/platform.js?onload=renderBadge"
      async defer>
    </script>

<script>
      window.renderBadge = function() {
        var ratingBadgeContainer = document.createElement("div");
          document.body.appendChild(ratingBadgeContainer);
          window.gapi.load('ratingbadge', function() {
            window.gapi.ratingbadge.render(
              ratingBadgeContainer, {
                // REQUIRED
                "merchant_id":
    MERCHANT_ID,
                // OPTIONAL
                "position": "
    POSITION"
              });
         });
      }
    </script>
    <!-- END GCR Badge Code -->

Placer koden lige før det afsluttende </BODY>-tag på siden. Når den placeres sammen med koden til undersøgelsestilvalg, betyder rækkefølgen ikke noget.

2. Udskift værdierne med de dynamiske værdier, der er specifikke for dit website. Følgende tabel beskriver de tilgængelige indstillinger:
    Variabel Obligatorisk? Beskrivelse
    MERCHANT_ID Påkrævet Dit Merchant Center-id. Du kan hente denne værdi i Google Merchant Center.
    POSITION Valgfri Gengiver badget på en af følgende lokationer:
    • "BOTTOM_RIGHT": Får badget til at svæve nederst til højre på siden.
    • "BOTTOM_LEFT": Får badget til at svæve nederst til venstre på siden.
    • "INLINE": Gengiver badget på det sted, hvor koden vises. Når du bruger denne indstilling, skal du sørge for, at andre elementer på siden ikke blokerer eller slører badget. Hvis du vil have en enklere metode, skal du se tilføj Google Kundeanmeldelser-badget som indlejring.

Standardplaceringen for badget er "BOTTOM_RIGHT".

3. Du kan angive det sprog, som badget anvender, ved at indsætte følgende kodestykke på din webside. Hvis du ikke angiver en værdi for lang-parameteren, anvender badget brugerens browserindstilling til automatisk at vælge sprog.

<!-- BEGIN GCR Language Code -->
    <script>
      window.___gcfg = {
        lang: 'LANGUAGE'
      };
    </script>
    <!-- END GCR Language Code -->

Placer koden lige før det afsluttende </BODY>-tag på siden. Når den placeres sammen med badgekoden, betyder rækkefølgen ikke noget.

Indstil værdien for parameteren lang ved at erstatte LANGUAGE med en af følgende understøttede koder fra kolonnen Sprogkoder:

Kode

Sprognavn

af

Afrikaans

ar

Arabisk

cs

Tjekkisk

da

Dansk

de

Tysk

en

Engelsk

en-AU

Engelsk (Australien)

en-GB

Engelsk (UK)

en-US

Engelsk (USA)

es

Spansk

es-419

Spansk (Latinamerika)

fil

Filippinsk

fr

Fransk

ga

Irsk

id

Indonesisk

it

Italiensk

ja

Japansk

ms

Malajisk

nl

Nederlandsk

no

Norsk

pl

Polsk

pt-BR

Portugisisk (Brasilien)

pt-PT

Portugisisk

ru

Russisk

sv

Svensk

tr

Tyrkisk

zh-CN

Kinesisk (forenklet)

zh-TW

Kinesisk (traditionelt)

1. Gentag trin 1 til 3 for alle de sider på dit website, hvor du ønsker, at badget skal vises.
  2. For at fuldføre GCR-integrationen skal du tilføje undersøgelsestilvalgsmodulet på din ordrebekræftelsesside. Undersøgelsestilvalgsmodulet er obligatorisk.

Sådan tilføjer du GCR-badget som indlejring:

1. Indsæt følgende linje før det afsluttende body-tag på din HTML-side for at indlæse JavaScriptet til badget:

<script src="https://apis.google.com/js/platform.js" async defer></script>

2. Indsæt denne linje i dit HTML på det sted på siden, hvor du gerne vil have, at badget skal vises:

<g:ratingbadge merchant_id=MERCHANT_ID></g:ratingbadge>

Erstat MERCHANT_ID med dit eget Merchant Center-id.

3. Angiv det sprog, som badget bruger, på den måde, der er beskrevet her.

4. Føj undersøgelsestilvalgsmodulet til din ordrebekræftelsesside. Undersøgelsestilvalgsmodulet er obligatorisk.

Eksempel på badgekode

Det følgende eksempel viser koden til at placere badget nederst til venstre på siden, for sælger-id 42:

<!-- BEGIN GCR Badge Code -->
<script src="https://apis.google.com/js/platform.js?onload=renderBadge"
  async defer>
</script>

<script>
  window.renderBadge = function() {
    var ratingBadgeContainer = document.createElement("div");
    document.body.appendChild(ratingBadgeContainer);
    window.gapi.load('ratingbadge', function() {
      window.gapi.ratingbadge.render(
        ratingBadgeContainer, {
          "merchant_id": 42,
          "position": "BOTTOM_LEFT"
        });
    });
  }
</script>
<!-- END GCR Badge Code -->

<!-- BEGIN GCR Language Code -->
<script>
  window.___gcfg = {
    lang: 'en_US'
  };
</script>
<!-- END GCR Language Code -->

Hvis badget ikke vises på din side, eller du får fejl, når du indlæser siden, kan du prøve fejlfinding.