In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Problemen met de aanmeldmodule voor enquêtes oplossen

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

In dit artikel worden enkele veelvoorkomende fouten beschreven die zich kunnen voordoen tijdens de implementatie van de aanmeldmodule voor enquêtes.

De aanmeldmodule is niet zichtbaar

Als de aanmeldmodule niet zichtbaar is op de bevestigingspagina voor bestellingen, zoekt u naar de volgende mogelijke oorzaken van problemen:

Probleem Diagnose
De HTML-broncode bevat geen code voor de aanmeldmodule Bekijk de HTML-bron in uw browser en controleer of er precies één exemplaar van het codeblok voor de aanmeldmodule voorkomt op de pagina.
De aanmeldmodule valt buiten het scherm of wordt geblokkeerd door andere elementen De module wordt mogelijk weergegeven buiten de grenzen van het zichtbare gebied. Probeer te scrollen.
Uw browser wordt niet ondersteund Uw browser moet HTML5 ondersteunen. Update de browser naar de nieuwste versie.
Integratie van e-commerceplatforms Sommige e-commerceplatforms hebben mogelijk compatibiliteitsproblemen. Neem contact op met uw e-commerceprovider voor meer informatie over de implementatieopties.
Bevestigingspagina op een ander domein Als u in het afrekenproces een verwerker van derden gebruikt, moet deze omleiden naar de bevestigingspagina in uw domein.
Aanmeldmodulemodus is toegevoegd aan code die is toegevoegd aan Google Tag Manager Google Tag Manager kan momenteel niet worden gebruikt voor de integratie van aanmeldcodes.

Er doen zich JavaScript-fouten voor op de pagina

In de volgende tabel ziet u veelvoorkomende oorzaken van problemen met het JavaScript van de aanmeldmodule:

Probleem Diagnose
Waarde van tijdelijke aanduiding Vervang de tijdelijke aanduiding hierboven door uw sitespecifieke dynamische waarden.
Een verplichte parameter ontbreekt

Wanneer u de code voor de aanmeldmodule implementeert, zijn de volgende parameters vereist:

• merchant_id
  • order_id
  • email
  • delivery_country
  • estimated_delivery_date
DOCTYPE moet HTML 5 zijn

Zorg dat op de bevestigingspagina voor bestellingen HTML 5 DOCTYPE wordt gebruikt:

<!DOCTYPE html>

estimated_delivery_date is ongeldig De datum moet de indeling JJJJ-MM-DD hebben, waarbij JJJJ het viercijferige jaar is, MM de tweecijferige maand en DD de tweecijferige dag. De waarde is een tekenreeks en moet tussen aanhalingstekens staan, bijvoorbeeld '2016-09-13'.
opt_in_style is ongeldig

De waarde van de optionele parameter opt_in_style kan een van de volgende tekenreeksen zijn:

• CENTER_DIALOG
  • BOTTOM_RIGHT_DIALOG
  • BOTTOM_LEFT_DIALOG
  • TOP_RIGHT_DIALOG
  • TOP_LEFT_DIALOG
  • BOTTOM_TRAY
Website gebruikt geen HTTPS Alle bevestigingspagina's moeten HTTPS gebruiken.
Website-URL komt niet overeen De code voor de aanmeldmodule moet worden geïmplementeerd op dezelfde website-URL als de URL die is geverifieerd en geclaimd in Merchant Center. Bij dit probleem wordt meestal een 404 JavaScript-fout gegenereerd.

Enquête niet ontvangen

Probleem Diagnose
Onjuist e-mailadres Zorg dat de e-mailadressen een juiste indeling hebben in de module, anders worden de enquêtemails niet correct bezorgd.
Onjuiste landcodes Zorg dat u de juiste landcodes opgeeft in de aanmeldmodule. Deze waarde moet de 2-letterige ISO 3166-1-indeling hebben. Als u onjuiste landcodes opgeeft, wordt er geen fout gegenereerd, maar wordt de enquête niet ingesteld.
Er is te weinig tijd verstreken

Zorg dat de ESTIMATED_DELIVERY_DATE van de bestelling is verstreken. Klanten die zich aanmelden voor de enquête, ontvangen een e-mail waarin wordt gevraagd hun gebruikerservaring te beoordelen. Dit wordt gedaan binnen een paar dagen na de geschatte leverdatum die u heeft opgenomen in de aanmeldmodule voor enquêtes.

Daarnaast kan de informatie die wordt weergegeven in Merchant Center-grafieken maximaal één week worden vertraagd.