I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om underretninger om produktdata

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Underretninger om produktdata er mailnotifikationer, som du modtager, når der sker noget uventet med dine produktdata, f.eks. et markant fald i antallet af aktive varer for en bestemt gruppe produkter.

Denne artikel beskriver, hvordan underretninger om produktdata fungerer, og hvordan de udløses.

Fordele

Du kan gennemgå eventuelle problemer med dine produktdata i Merchant Center, men der kan være en betydelig forsinkelse mellem tidspunktet, hvor en fejl opstår, og tidspunktet, hvor du tjekker din konto. Underretninger om produktdata giver Google mulighed for at underrette dig via mail, så snart der registreres et problem med dine kvalificerede produkter.

Sådan fungerer det

Som standard udløses der en underretning, hvis der registreres et markant fald i antallet af aktive produkter for enhver kombination af målgruppeland og Google-platforme (f.eks. US + Shopping-annoncer). Mailen informerer om, hvad der er sket, og indeholder links til den relevante sektion i Merchant Center, så du straks kan tjekke dine produktdata.

Bemærk! Et markant fald udløser en underretning, selvom faldet kan være forsætligt. En ændring af status for en vare fra "aktiv" til "udløber" kan også udløse en underretning. Denne statusændring finder sted, 3 dage før et element udløber.

Andre underretninger om produktdata, f.eks. produktbeskyttelse, kræver tilmelding og skal aktiveres, før du kan begynde at modtage notifikationer.

Du kan til- eller fravælge disse underretninger ved at ændre dine mailpræferencer. Se, hvordan du ændrer dine mailpræferencer i Merchant Center.

Tilgængelighed

Underretninger om produktdata er tilgængelige for følgende destinationer uanset feedtype:

• Shopping-annoncer
  • Annoncer for lokalt butikslager
  • Displayannoncer
Bemærk! Konti for flere kunder kan tilvælge underretninger om produktdata på den primære konto. Underretninger om produktdata er på nuværende tidspunkt ikke tilgængelige på underkonti.