I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

CSS har inte rätt att annonsera produkter i det här mållandet

En anpassad ikon för Merchant Center Classic och Merchant Center Next.

Den produktjämförelsetjänst (CSS) som dessa produkter är förknippade med uppfyller för närvarande inte behörighetskraven för att annonsera i det här mållandet. Produktjämförelsetjänstens webbplats visar inte produkter från minst 50 olika säljardomäner i landet. Dina produkter kan inte visas i mållandet om inte produktjämförelsetjänsten uppfyller kvalifikationskriterierna.

Om du är en säljare: Kontakta den produktjämförelsetjänst du jobbar med för att lösa problemet.

Om du är en produktjämförelsetjänst: Se till att du har produkter från ett tillräckligt stort antal säljare på webbplatsen för det land som produkterna är inriktade på.

En del av de här instruktionerna är kanske inte är tillämpliga om du använder en tredjepartsplattform. Vänd dig till tredjepartsplattformen för information om hur du åtgärdar problemet eller slutför åtgärden. Läs mer om hur du får support om du använder en plattform som inte tillhör Google.