Varsel

I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Tjenesten for prissammenligning kan ikke annonsere produkter i dette oppføringslandet

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Tjenesten for prissammenligning som disse produktene er tilknyttet, oppfyller ikke for øyeblikket kvalifikasjonskravene for å annonsere i dette oppføringslandet. Nærmere bestemt viser ikke nettstedet for denne tjenesten produkter fra minst 50 ulike selgerdomener i dette landet. Produktene dine i dette oppføringslandet kan ikke vises med mindre tjenesten for prissammenligning oppfyller kvalifikasjonskriteriene.

Hvis du er selger: Ta kontakt med tjenesten for prissammenligning som du samarbeider med, for å løse dette problemet.

Hvis du representerer en tjeneste for prissammenligning: Sjekk at du har produkter fra et tilstrekkelig antall selgere på nettstedet for landet disse produktene målrettes mot.

Hvis du bruker en tredjepartsplattform, kan det hende at deler av denne veiledningen ikke gjelder for deg. Gå til tredjepartsplattformen for å få veiledning om hvordan du løser problemet eller fullfører oppgaven. Finn ut hvordan du får brukerstøtte hvis du bruker en plattform utenfor Google.