In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

CSS kan geen producten promoten in dit doelland

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

De service voor prijsvergelijking (Comparison Shopping Service, CSS) waaraan deze producten zijn gekoppeld, voldoet momenteel niet aan de deelnamevereisten voor advertenties in dit doelland. De website van deze CSS toont geen producten van minstens 50 verschillende verkopersdomeinen uit dit land. Uw producten in dit doelland kunnen alleen worden weergegeven als de CSS voldoet aan de deelnamecriteria.

Voor verkopers: Neem contact op met de CSS waarmee u werkt om dit probleem op te lossen.

Als u een CSS bent: Zorg dat u producten van voldoende verkopers op uw website heeft voor het land waarop deze producten zijn getarget.

Als u met een platform van derden werkt, zijn sommige van deze instructies misschien niet op u van toepassing. Volg de instructies van uw platform van derden om het probleem op te lossen of de taak af te ronden. Meer informatie over hoe u support kunt krijgen als u een niet-Google-platform gebruikt