Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Hintavertailupalvelu ei ole kelvollinen mainostamaan tuotteita tässä kohdemaassa

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Näiden tuotteiden hintavertailupalvelu ei tällä hetkellä täytä tässä kohdemaassa mainostamisen kelpoisuusvaatimuksia. Tarkemmin sanoen hintavertailupalvelun verkkosivusto ei näytä tuotteita vähintään 50:ltä eri kauppiasverkkotunnukselta tässä maassa. Tuotteesi eivät voi näkyä tässä kohdemaassa, ellei hintavertailupalvelu täytä kelpoisuusehtoja.

Kauppiaille: Selvitä asia ottamalla yhteyttä käyttämääsi hintavertailupalveluun.

Hintavertailupalvelun edustajille: Varmista, että sivustolla on tuotteita riittävän monelta kauppiaalta kohdemaata kohden.

Jos käytät kolmannen osapuolen alustaa, osa näistä ohjeista ei välttämättä koske sinua. Saat ohjeet ongelman ratkaisemiseen tai tehtävän suorittamiseen kolmannen osapuolen alustalta. Lue, miten voit saada tukea, jos käytät Googlen ulkopuolista alustaa.