I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Prissammenligningstjenesten er ikke kvalificeret til at annoncere for produkter i dette målgruppeland

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Den prissammenligningstjeneste (CSS, Comparison Shopping Service), som disse produkter er knyttet til, opfylder i øjeblikket ikke kvalifikationskravene for annoncering i dette målgruppeland. Mere specifikt viser websitet for prissammenligningstjenesten ikke produkter fra mindst 50 forskellige sælgerdomæner i dette land. Dine produkter i dette målgruppeland kan ikke vises, medmindre prissammenligningstjenesten opfylder kvalifikationskriterierne.

Hvis du er sælger: Kontakt den CSS, du arbejder med, for at løse problemet.

Hvis du er en CSS: Sørg for, at du har produkter fra et tilstrækkeligt antal sælgere på dit website for det land, som disse produkter er målrettet mod.

Hvis du bruger en tredjepartsplatform, gælder nogle af disse vejledninger muligvis ikke for dig. Tjek din tredjepartsplatform for at hjælp til, hvordan du løser problemet eller udfører opgaven. Se, hvordan du får support, hvis du bruger en platform, der ikke tilhører Google.