Tuotteen yhteenveto [product_highlight]

Määritteellä tuotteen yhteenveto [product_highlight] voit kertoa tuotteidesi tärkeimmistä erityisominaisuuksista lyhyinä luettelomerkkiluetteloina. Määritteeseen tuotteen yhteenveto [product_highlight] tulee kirjoittaa fragmentteja, jotka ovat asiakkaiden helposti hahmotettavissa ja jotka vastaavat kuluttajien yleisimpiin kysymyksiin tai keskittyvät tuotteen tärkeimpiin ominaisuuksiin.
Animation highlighting the importance of product highlight bullet points.

Käyttö

Valinnainen kaikille tuotteille

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tyyppi Merkkijono (Unicode-merkit – suositus: vain ASCII)
Rajoitus 1–150 merkkiä (per erityisominaisuus)
Toistuva kenttä Kyllä. Suositus: 4–6, vähintään 2, enintään 10
Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet "Tukee tuhansia sovelluksia, mm. Netflix, YouTube, HBO Now, Spotify, Showtime, Pandora, Google Play Elokuvat",Näytön enimmäisresoluutio 1080p,Tukee sekä 2,4 GHz:n että 5 GHz:n Wi-Fi-verkkoja,"Tukee iOS-, Mac OS-, Windows-, Chrome OS- ja Android-laitteita"
XML-syötteet <g:product_highlight>Tuhansia tuettuja sovelluksia, esimerkiksi Netflix, YouTube, HBO Now, Spotify, Showtime, Pandora ja Google Play Elokuvat</g:product_highlight>
<g:product_highlight>näytön enimmäisresoluutio 1080p</g:product_highlight>
<g:product_highlight>Tukee sekä 2.4 Ghz:n että 5 Ghz:n Wi-Fi-verkkoja</g:product_highlight>
<g:product_highlight>Tukee iOS-, Mac OS-, Windows-, Chrome- ja Android-laitteita</g:product_highlight>
Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Alla olevia ohjeita seuraamalla voit varmistaa tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Jokaisella tuotteella on oltava 2–10 erityisominaisuutta. Suosittelemme lisäämään jokaiselle tuotteelle 4–6 erityisominaisuutta.
  • Kuvaile vain itse tuotetta. Älä kuvaile esimerkiksi yhteensopivia tuotteita, lisävarusteita tai muita saatavilla olevia samanlaisia tuotteita. Älä myöskään kerro yrityksesi historiasta tai käytännöistä.
  • Käytä ammattimaista kieltä ja panosta oikeakielisyyteen. Kun kielioppi on kunnossa, tekstiäsi on helpompi ymmärtää ja se luo yrityksestäsi ammattimaisen vaikutelman, mikä voi johtaa useampiin klikkauksiin. Vältä turhaa kikkailua: älä yritä kiinnittää huomiota pelkillä isoilla kirjaimilla, symboleilla tai mainostekstillä. Katso lisätietoja toimituksellisista ja ammatillisista vaatimuksista.
  • Älä käytä vieraskielisiä sanoja, ellei kyseessä ole yleisesti ymmärrettävä sana, kuten tuote, jolla on vieraskielinen nimi.
    • Esimerkiksi "sushi" ymmärretään laajalti Japanin ulkopuolellakin.
    • Kirjoita vieraskieliset sanat kohdekielesi aakkosilla. Älä esimerkiksi käytä japanin kirjoitusmerkkejä, jos haluat tehdä kauppaa Yhdysvalloissa. Aksentoidut kirjaimet (esimerkiksi “Les Clés”) ovat sallittuja.
    • Älä käytä vieraskielisiä merkkejä kikkaillaksesi. Tätä tekniikkaa käytetään yleisesti roskapostissa sekä epäluotettavissa mainoksissa ja tuotelistauksissa (esim. (ಠ_ಠ)).
  • Älä kirjoita vertailuja muihin tuotteisiin tai tietoja muista tuotteista. Älä esimerkiksi sano, että tuote on "vielä parempi kuin X". Anna asiakkaiden tutustua muihin tuotteisiin itse.
  • Älä kirjoita viittauksia luokitusjärjestelmiin. Älä esimerkiksi lisää viittausta "Toys & Games > Toys > Dolls, Playsets & Toy Figures > Dolls". Voit lisätä nämä tiedot käyttämällä Googlen tuoteluokka[google_product_category]- tai tuotetyyppi[product_type] ‑määritteitä.
  • Älä lisää linkkiä kauppaasi tai muille sivustoille. Sisällytä linkki tuotteen laskeutumissivulle käyttämällä linkki [link] ‑määritettä.
  • Älä käytä isoja kirjaimia painotustarkoituksessa. Isoja kirjaimia käytetään yleisesti tehokeinona roskapostissa sekä epäluotettavissa mainoksissa ja tuotelistauksissa. Voit kuitenkin käyttää isoja kirjaimia, kun se on tarkoituksenmukaista, esimerkiksi lyhenteissä, puhelinnumeroissa, maissa ja valuutoissa (esim. "ADHD", "UNICEF", "1-555-CALL-NOW", "UK" ja "USD").
  • Älä käytä mainostekstiä. Älä lisää esimerkiksi hintaa, alennushintaa, alennusajankohtaa, toimitustietoja, muita aikaan liittyviä tietoja tai yrityksesi nimeä. Voit lisätä nämä tiedot käyttämällä muita määritteitä, kuten alennushinta [sale_price] tai toimitus [shipping].
  • Älä luettele avainsanoja tai hakutermejä. Kerro vain tuotteeseen oleellisesti liittyviä tai teknisiä tietoja.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Älä kopioi tietoja määritteen sisällä.
  • Älä käytä hakukoneoptimoinnin avainsanoja.
  • Tarkista mahdolliset virheet liittyen kielioppiin, oikeinkirjoitukseen ja isoihin kirjaimiin.