I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Aktivitetsöversikt för produktjämförelsetjänster

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Klicka här om du letar efter information om aktivitetsöversikten för produktjämförelsetjänster i Merchant Center Next.

På aktivitetsöversikten kan du se aktiviteten för din domän i de olika produktjämförelsetjänster som annonserar åt dig.

Så här kommer du åt översikten:

1. Logga in på ditt Merchant Center-konto.
  2. Klicka på verktygsikonen Menyikon för verktyg och inställningar [Kugghjul] och klicka sedan på Konfigurera Shopping-annonser under Verktyg.
  3. Du ser sammanräknade klick för olika jämförelsetjänster över tid i aktivitetsöversikten.

Observera att du bara ser mätvärden för jämförelsetjänster som har valt att dela data med dig.

Vad visas?

Översikten visar antalet sammanräknade klick per produktjämförelsetjänst för alla produktjämförelsetjänster som annonserar för dig. Data återspeglar klick för alla dina kampanjer (utom statiska remarketingannonser) och visas för alla erbjudanden där mållandet är ett land med CSS-programmet.

Högst fem jämförelsetjänster åt gången visas i översikten. Du kan visa dina fem bästa jämförelsetjänster (baserat på resultat) eller välja upp till fem jämförelsetjänster själv. Data som visas i översikten täcker som mest 30 dagar.

För att du ska kunna se en jämförelsetjänst i översikten så måste den ha valt att dela data med dig. Om du inte ser data för en jämförelsetjänst som du tror annonserar åt dig har den förmodligen valt att inte dela data. När en jämförelsetjänst väljer att dela data kan du se den från datumet då jämförelsetjänsten började annonsera åt din domän.