Aktivitetsöversikt för produktjämförelsetjänster

På aktivitetsöversikten kan du se aktiviteten för din domän i de olika produktjämförelsetjänster som annonserar åt dig.

Så här kommer du åt översikten:

• Logga in på ditt Merchant Center-konto.
  • Klicka på verktygsikonen och välj Konfigurera Shopping-annonser under Verktyg.
  • Du ser sammanräknade klick för olika jämförelsetjänster över tid i aktivitetsöversikten.

Observera att du bara ser mätvärden för jämförelsetjänster som har valt att dela data med dig.

Vad visas?

I översikten visas antalet sammanräknade klick uppdelat mellan de jämförelsetjänster som annonserar åt dig. Data gäller klick för samtliga Shopping-kampanjer (med undantag för statiska remarketingannonser) och visas för alla erbjudanden där försäljningslandet är Schweiz eller ligger i EES.

Högst fem jämförelsetjänster åt gången visas i översikten. Du kan visa dina fem bästa jämförelsetjänster (baserat på resultat) eller välja upp till fem jämförelsetjänster själv. Data som visas i översikten täcker som mest 30 dagar.

För att du ska kunna se en jämförelsetjänst i översikten så måste den ha valt att dela data med dig. Om du inte ser data för en jämförelsetjänst som du tror annonserar åt dig har den förmodligen valt att inte dela data. När en jämförelsetjänst väljer att dela data kan du se den från datumet då jämförelsetjänsten började annonsera åt din domän.