I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Aktivitetsoversikt for tjenester for prissammenligning

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Hvis du ser etter informasjon om aktivitetsoversikten for tjenester for prissammenligning i Merchant Center Next, kan du klikke her.

Bruk aktivitetsoversikten til å se aktivitet for domenet ditt på forskjellige tjenester for prissammenligning som annonserer for deg.

Slik finner du oversikten:

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet Ikon for verktøy- og innstillingsmeny [tannhjul] og deretter på Konfigurering av Shopping-annonser under «Verktøy».
  3. Aktivitetsoversikten viser samlede klikk over tid, inndelt etter tjeneste for prissammenligning.

Merk at du bare ser beregninger for tjenester for prissammenligning som har valgt å dele data med deg.

Hva er det som vises?

Oversikten viser samlet antall klikk for alle tjenestene for prissammenligning som annonserer eller fører opp produkter for deg, inndelt etter tjeneste. Dataene gjenspeiler antall klikk for alle kampanjene dine (unntatt statiske remarketingannonser) og vises for alle tilbud der oppføringslandet er med i programmet for tjenester for prissammenligning.

Maksimalt fem tjenester for prissammenligning kan vises om gangen i oversikten. Du kan vise de fem tjenestene med best resultater eller velge opptil fem tjenester etter eget ønske. Dataene som vises i oversikten, dekker en tidsramme på høyst 30 dager.

For at en tjeneste for prissammenligning skal vises i oversikten din, må tjenesten ha valgt å dele data. Hvis du ikke ser data for en tjeneste du mener annonserer på dine vegne, har tjenesten sannsynligvis ikke valgt å dele data. Når en tjeneste for prissammenligning har valgt å dele data, kan du se data helt tilbake til datoen da tjenesten begynte å annonsere for domenet ditt.