I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan løser du problemet: Manglende værdi: 'Forsendelsestid' [transit_time]

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

En eller flere af de værdier, du har angivet i Merchant Center for den forventede transit_time [forsendelsestid] for en fragtservice, mangler. Forsendelsestiden konfigureres enten med et enkelt interval (f.eks. "3-5 dage") eller med flere intervaller baseret på postnummer (f.eks. "3-5 dage til Seattle, 1-2 dage til Texas"). Hvis du vil konfigurere flere leveringsintervaller, skal du have leveringszoner. Få flere oplysninger om konfiguration af leveringszoner

Vejledning

Sådan retter du de forventede forsendelsestider for forsendelsesservices og destinationer:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.

2. Klik på værktøjsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear], og vælg derefter Forsendelse og returnering under "Værktøjer".
  3. Du bør nu være på fanen "Forsendelse". Hvis du vil se og redigere oplysningerne for den service, der har ugyldige forsendelsestider, skal du klikke på det servicenavn, du vil redigere, i kolonnen "Navn på fragtservice". Dette åbner formularen "Rediger forsendelsesservice".
  4. Hvis du vil opdatere forsendelsestiden, skal du rulle ned til sektionen "Leveringstid" og angive din minimale og maksimale standardleveringstid i antal hverdage.
  5. Hvis du angiver forskellige forsendelsestider afhængigt af geografisk placering, skal du klikke på Tilføj destination for at henvise til og/eller tilføje steder og angive de korrekte forsendelsestider for hvert sted.