Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Siirtoajan tunnisteen lisääminen

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Siirtoajan tunnisteilla voit ilmoittaa asiakkaillesi tarkemmat toimituspäiväarviot, kun toimitat eri tuoteryhmiä eri sijainneista. Jos esimerkiksi toimitat tietyn tuoteryhmän tuotteet Espoossa sijaitsevasta varastostasi ja toisen tuoteryhmän tuotteet Rovaniemellä sijaitsevasta varastostasi, toimitusaika saattaa vaihdella määränpäästä riippuen.

Näin se toimii

Seuraavassa taulukossa kerrotaan, miten siirtoaikojen tunnisteita ja alueita voi käyttää:

Tuote transit_time_label [siirtoajan_tunniste] Alue: Länsi-Suomi Alue: Etelä-Suomi Alue: Itä-Suomi
5-osainen rumpusetti – sininen rummut_painava 2–3 päivää 3–4 päivää 4–5 päivää
5-osainen rumpusetti – punainen rummut_painava 2–3 päivää 3–4 päivää 4–5 päivää
Kitarahihna – sininen kitarahihna_kevyt 1–2 päivää 1–2 päivää 2–3 päivää
Kitarahihna – punainen kitarahihna_kevyt 1–2 päivää 1–2 päivää 2–3 päivää

Yllä olevassa esimerkissä samankaltaisiin tuotteisiin on käytetty samaa siirtoajan tunnistetta. Koska jälleenmyyjän varasto sijaitsee Espoossa, toimitusaika pääkaupunkiseudulle on lyhyempi kuin Lappiin. Lisäksi tunnisteella drums_heavy merkittyjen tuotteiden toimitusnopeus on hitaampi kuin tunnisteella guitar_strap_light merkittyjen tuotteiden, koska rumpupaketit ovat suurempia ja painavampia.

Ohjeet

Vaihe 1: Päivitä syötteesi

Lisää syötteeseesi siirtoajan ilmaiseva tunniste [transit_time_label] ‑määrite. Tämä on avoin tekstikenttä, joten voit muokata luomaasi tunnistetta. Liitä tunnisteet syötteesi tuotteisiin, joiden siirtoajat ovat samankaltaisia.

Vaihe 2: Määritä alueet

Alueasetusten avulla voi luoda omia alueita, joita käytetään tarkempien toimituskulujen ja siirtoaikojen määrittämiseen eri kuljetuspalveluille. Lue lisää alueiden määrittämisestä

Vaihe 3: Lisää uusi kuljetuspalvelu, jossa käytetään siirtoajan tunnisteita

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus-tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas] ja valitse Työkalut-kohdasta Toimitus ja palautus.
  3. Jos olet luomassa uutta kuljetuspalvelua, klikkaa Kuljetuspalvelut-välilehdeltä pluskuvaketta . Jos päivität olemassa olevaa kuljetuspalvelua, avaa kyseinen palvelu ja siirry suoraan vaiheeseen 6.
  4. Määritä takarajat avattavien valikoiden avulla Tilausten takarajan kellonaika ‑kohdassa.
  5. Lisää Käsittelyaika arkipäivinä ‑kohtaan arvioitu käsittelyaika.
  6. Klikkaa Siirtoajat-kohdasta Lisää siirtoaikoja.
  7. Klikkaa Lisää määränpää ja valitse määränpää avattavasta valikosta. Luo uusi määränpää valitsemalla Uusi määränpää.
  8. Valitse Lisää siirtoajan tunniste ja valitse avattavasta valikosta tuoteryhmä.
  9. Määritä siirtoaika päivinä kullekin tuoteryhmälle kohteen mukaan.
  10. Klikkaa Tallenna.