Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan løser du problemet: Ugyldig værdi: 'Returadresseetiket' [return_address_label]

Gå til Merchant Center for at oprette en ny returadresse for dette produkt eller opdatere returadresseetiketten for dette produkt, så den svarer til en eksisterende etiket

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Den angivne værdi for attributten 'returadresseetiket' [return_address_label] i dit Merchant Center-produktfeed har ikke en tilsvarende konfiguration af returadresse på din Merchant Center-konto.

Hvis du vil anvende en returadresse til et bestemt produkt eller en bestemt produkttype, skal du oprette en returadresseetiket i Merchant Center. Hvis du forsøger at anvende en returadresse, og en tilsvarende returadresseetiket ikke findes i Merchant Center, anvendes den returadresse, du har valgt som standard. Det vil have betydning for, hvor kundens returneringer bliver sendt hen. Hvis du foretrækker at bruge den returadresse, du har valgt som standard, skal du fjerne attributten 'returadresseetiket' [return_address_label] fra tilbuddet.

Vejledning

Sådan opretter du en ny returadresse og returadresseetiket:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear], og vælg derefter Forsendelse og returnering under "Værktøjer".
  3. Klik på fanen Returadresser.
  4. Klik på plusknappen plus under "Yderligere adresser".
  5. Angiv returadresseetiketten og returadressen.
  6. Klik på Gem.