Sådan løser du problemet: Ugyldig returpolitiketiket

Shopping Actions USA + Shopping Actions Frankrig

Returpolitiketiketten i dit produktfeed blev ikke fundet i Merchant Center.

Hvis du vil anvende en returpolitik på et bestemt produkt eller en bestemt produkttype, skal du oprette en returpolitiketiket på din Merchant Center-konto. Hvis du forsøger at anvende en returpolitik, og der ikke findes en tilsvarende returpolitiketiket på din Merchant Center-konto, vil din standardreturpolitik blive anvendt, hvilket kan påvirke forsendelsesomkostningerne samt dit produkts effektivitet.

Bemærk! Din returpolitik skal være i overensstemmelse med standarderne for Shopping Actions-returpolitikken.

For at løse dette problem kan du oprette en ny returpolitiketiket i Merchant Center, eller du kan fjerne den aktuelle returpolitiketiket fra tilbuddet i dit feed, hvis du vil anvende standardreturpolitikken.

Vejledning

Sådan opretter du en ny returpolitik og -etiket:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet for at åbne menuen Værktøjer og indstillinger, og vælg derefter Forsendelse og returnering under "Værktøjer".
  3. På fanen Returpolitik skal du klikke på den blå plusknap under "Yderligere politikker".
  4. Angiv returpolitikkens navn og -etiket samt returneringsfrist.
  5. Vælg relevante Kundegebyrer for returforsendelser (f.eks. "Passer ikke" eller "Bestilte en forkert vare"), som angiver, hvornår omkostningerne for returnering er kundens ansvar.

Bemærk! Hvis du ikke angiver nogen begrundelse, eller hvis årsagen til returneringen ikke er inkluderet blandt de angivne grunde, er du ansvarlig for omkostningerne for returnering.

6. Angiv en sæsonbetonet tilsidesættelse for produkter, der er bestilt inden for et bestemt tidsinterval, og for hvilke der gælder en undtagelse i forhold til returpolitikken.

Bemærk! Sørg for at aktivere denne nye returpolitik ved at bruge attributten return_policy_label [returpolitiketiket] og anvende den på dine produkter.