Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan løser du problemet: Ugyldig returpolitiketiket

Opret en ny returpolitik for dette produkt, eller opdater returpolitiketiketten for produktet, så den svarer til en eksisterende etiket

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Der blev ikke fundet en returpolitiketiket i dit produktfeed i Merchant Center.

Hvis du vil anvende en returpolitik på et bestemt produkt eller en bestemt produkttype, skal du oprette en returpolitiketiket på din Merchant Center-konto. Hvis du forsøger at anvende en returpolitik, og der ikke findes en tilsvarende 'returpolitiketiket'-attribut [return_policy_label] på din Merchant Center-konto, vil din standardreturpolitik blive anvendt, hvilket kan påvirke forsendelsesomkostningerne samt dit produkts effektivitet.

For at løse dette problem kan du oprette en ny returpolitiketiket i Merchant Center, eller du kan fjerne den aktuelle returpolitiketiket fra produktet i dit feed, hvis du vil anvende standardreturpolitikken.

Vejledning

Sådan opretter du en ny returpolitik og en ny returpolitiketiket:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear] for at åbne menuen "Værktøjer og indstillinger", og vælg derefter Forsendelse og returnering under "Værktøjer".
  3. På fanen Returneringspolitik skal du klikke på den blå plusknap under "Yderligere politikker".
  4. Angiv et navn, en etiket og en returneringsfrist for returpolitikken.
  5. Vælg relevante Kundegebyrer for returforsendelser (f.eks. "Passer ikke" eller "Bestilte en forkert vare"), som angiver, hvornår omkostningerne for returnering er kundens ansvar.
    Bemærk! Hvis du ikke angiver nogen begrundelse, eller hvis årsagen til returneringen ikke er inkluderet blandt de angivne grunde, er du ansvarlig for omkostningerne for returnering.
  6. Angiv en sæsonbetonet tilsidesættelse for produkter, der er bestilt inden for et bestemt tidsinterval, og for hvilke der gælder en undtagelse i forhold til returpolitikken.
Bemærk! Sørg for at aktivere denne nye returpolitik ved at bruge attributten 'returpolitiketiket' [return_policy_label] og anvende den på dine produkter.