I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Om tilbudsprisannoteringer

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Vis tilbudspriser for å promotere produktene dine og trekke oppmerksomheten mot annonsene og de kostnadsfrie oppføringene dine. Merknader om tilbudspris understreker at produktene dine er på tilbud, og potensielle kunder ser hvor mye de kan spare.

Slik fungerer det

Send inn den opprinnelige prisen på varen ved å bruke det obligatoriske attributtet for pris [price]. Når du senker prisen på en vare i forbindelse med et tilbud, kan du sende inn tilbudsprisen ved å bruke det valgfrie attributtet for tilbudspris [sale_price]. Du kan fortsatt sende inn den opprinnelige prisen ved å bruke attributtet for pris [price], selv i tilbudsperioden.

Slik ser det ut

Hvis tilbudsprisen og den opprinnelige grunnprisen oppfyller visse betingelser, vises både priser og merknader for tilbudspris. Tilbudsprisen vises som den gjeldende prisen, mens den opprinnelige prisen vises med gjennomstreking. Produktet får også et merke som fremhever tilbudet. Fargene som brukes for merknader, varierer avhengig av hvor produktet vises.

Eksempel på annonse med tilbudspris

Bildet ovenfor kan inneholde engelsk eller USD. Når tilbudsprisen blir brukt for produktet ditt, vises den i lokal valuta og på lokalt språk.

Krav

For at produktet skal kunne vises med merknader om tilbudspris, må du oppfylle visse krav:

• Grunnprisen må være gyldig.
  • Tilbudsprisen må være lavere enn grunnprisen.
  • Tilbudsrabatten må være større enn 5 % og mindre enn 90 %.
  • For annonser for varer i butikk må grunnprisen i hovedfeeden samsvare med butikkprisen i feeden for produktlageret.

Det er ikke sikkert at merknader om tilbudspris vises selv om kravene er oppfylt. Dette er fordi vi vil sikre at merknadene med de beste resultatene vises i tilbudene dine.

Merk: Merknader om tilbudspris er tilgjengelig for mobil og datamaskin. Google validerer tilbudsprisen på nettstedet ditt regelmessig for å sikre at nyttige merknader av høy kvalitet vises på Google. Selgere kan bruke merknader og promoteringer til å fremheve produkttilbud på forskjellige måter. Attributtet for tilbudspris [sale_price] sendes inn via produktfeeden, mens promoteringer er en tilleggsfunksjon som selgere kan bruke til å fremheve spesialtilbud på produktene sine. Finn ut mer om promoteringstypene som er tillatt.

Slik finner du produkter med merknader for tilbudspris

Du kan sjekke hvilke produkter som kan vises med merknad for tilbudspris på «Alle produkter»-siden i Merchant Center.

1. I Merchant Center-kontoen din går du til navigasjonspanelet og klikker på Produkter.
  2. Velg Alle produkter.
  3. Bruk filterikonet Et bilde av filtreringsikonet for Merchant Center i tabellen, og velg Tilbudsmerke > Ja.
  4. Velg Ja.