In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Over annotaties met uitverkoopprijzen

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Promoot uw producten en laat uw advertenties en gratis vermeldingen opvallen door een uitverkoop onder de aandacht te brengen. Als er annotaties met uitverkoopprijzen bij uw product worden getoond, valt uw uitverkoop op en weten potentiële klanten hoeveel ze kunnen besparen.

Hoe het werkt

Geef de oorspronkelijke prijs voor uw artikel op via het vereiste kenmerk prijs [price]. Als u de prijs van een artikel voor een uitverkoop verlaagt, geeft u de uitverkoopprijs op via het optionele kenmerk uitverkoopprijs [sale_price]. U kunt de oorspronkelijke prijs blijven opgeven met het kenmerk prijs [price], zelfs tijdens uw uitverkoop.

Hoe het eruitziet

Als de uitverkoopprijs en de oorspronkelijke basisprijs aan bepaalde voorwaarden voldoen, worden zowel de prijzen als de annotaties met uitverkoopprijzen getoond. De uitverkoopprijs wordt als de huidige prijs getoond. De oorspronkelijke prijs staat daarnaast en is doorgestreept. Uw product krijgt ook een badge die uw uitverkoop onder de aandacht brengt. De kleuren van uw annotaties hangen af van de locatie waar uw product wordt weergegeven.

Voorbeeld van een advertentie met een uitverkoopprijs

De bovenstaande afbeelding kan Engelse tekst of bedragen in USD bevatten. Als de uitverkoopprijs wordt toegepast op uw product, wordt deze weergegeven in de lokale valuta en taal.

Vereisten

Als u wilt dat uw product samen met annotaties met uitverkoopprijzen wordt getoond, moet u aan bepaalde vereisten voldoen:

• De basisprijs moet geldig zijn.
  • De uitverkoopprijs moet lager zijn dan de basisprijs.
  • De korting tijdens de uitverkoop moet meer dan 5% en minder dan 90% zijn.
  • Voor advertenties met lokale voorraad moet de basisprijs in de primaire feed overeenkomen met de winkelprijs in de voorraadfeed.

We kunnen niet garanderen dat annotaties met uitverkoopprijzen die aan de vereisten voldoen, altijd worden getoond. We willen namelijk de best presterende annotaties bij uw aanbiedingen weergeven.

Opmerking: Annotaties met uitverkoopprijzen zijn beschikbaar voor mobiel en desktop. Google valideert regelmatig de uitverkoopprijs op uw website om ervoor te zorgen dat de annotaties met uitverkoopprijzen die op Google worden weergegeven, nuttig en van hoge kwaliteit zijn. Via annotaties met uitverkoopprijzen en via promoties kunnen verkopers productuitverkopen op verschillende manieren onder de aandacht brengen. De uitverkoopprijs [sale_price] is een kenmerk dat via de productfeed kan worden ingevoerd. Promoties zijn een extra functie waarmee verkopers speciale aanbiedingen voor hun producten kunnen tonen. Meer informatie over toegestane promotietypen

Producten met annotaties voor uitverkoopprijzen vinden

Ga naar de pagina Alle producten in Merchant Center om te zien welke producten in aanmerking komen voor annotaties met uitverkoopprijzen.

1. Ga in uw Merchant Center-account naar het navigatievenster en klik op Producten.
  2. Selecteer Alle producten.
  3. Klik op het filter Een afbeelding van het icoon voor Lijst filteren in Merchant Center in de tabel en kies Badge Uitverkoop > Ja.
  4. Selecteer Ja.