I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Om feedspesifikasjonen for produktlager

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Denne feeden brukes bare til å implementere partnerprogrammet for lokale feeder.

Feeden for produktlager inneholder en liste over alle produkter (identifisert med id) som selges i hver enkelt butikk (identifisert med store_code) for en gitt forhandler (identifisert med target_customer_id). Vi anbefaler at du oppdaterer feeden for produktlager minst én gang om dagen.

Hver gang du laster opp feeden for produktlager, oppdateres produktinformasjonen trinnvis. Du trenger bare å ta med produkter der tilgjengelighet eller pris er endret siden den forrige oppdateringen.

Merk: For å komme i gang med partnerprogrammet for lokale feeder må du laste opp en feed for produktlager eller en salgsfeed. Du kan også laste opp begge feedene og bruke dem sammen.
Obligatorisk felt Beskrivelse Type Eksempel
target_customer_id Selger-ID-en til denne forhandleren. Heltall 112339909
store_code

Den unike butikkidentifikatoren. Det skilles mellom store og små bokstaver i denne verdien.

Bruk enten butikkoden som er oppført i forhandlerens bedriftsprofil, eller en intern identifikator for en leverandør av salgssteds-/produktlagerdata.

Merk: Hvis du bruker en intern butikkode, må du oppgi en tilordning til butikkadressen i butikkfeeden.

Streng ‘465278’
id

Den unike identifikatoren til produktet. Vi anbefaler at du bruker vareenheten til produktet.

Merk: Hvis forhandleren selger det samme produktet nytt og brukt, bør produktene ha ulike ID-er.

Streng
<= 50 tegn
‘1029384’
gtin

GTIN-nummeret (Global Trade Item Number) til produktet.
Vi godtar en rekke ulike standarder for GTIN (inkludert UPC). Finn ut mer om unike produktkoder

Streng ‘885787364684’
availability

Angir statusen for produktlageret (om og hvordan produktet er tilgjengelig).

Merk: Hvis tilgjengeligheten mangler, bruker vi antall i stedet.

Klassifisering:

• In_stock: Varer du har 3 eller flere av på lager.
  • Limited_stock: Varer du har 2 eller færre av på lager.
  • On_Display_to_Order (ODO): Varer som er utstilt i en butikk, men som ikke kan kjøpes umiddelbart, f.eks. store møbler eller andre størrelses- eller fargevarianter av utstillingsmodellen.
  • Out_of_stock: Varer du ikke har på lager (antall er 0). Vi viser ikke annonser for varer i butikk for disse varene.
In_stock
price Prisen på produktet i lokal valuta. Streng ‘28.00 USD’
timestamp

Tidsstempelet for registreringen av produktlageret i en bestemt tidssone, som definert av ISO 8601-standarden.

Format: åååå-mm-ddTtt:mm:ss + tidssone

Streng ‘2016-05-09T14:08:45+00:00’
Valgfritt felt Beskrivelse Type Eksempel
quantity Antallet produkter på lager. Heltall
>= 0
5
Pickup SLA Den forventede dagen varen kan hentes, regnet i forhold til bestillingstidspunktet. Tekst (streng). Må være én av de åtte godkjente verdiene: «same day», «next day», «2-day», «3-day», «4-day», «5-day», «6-day» eller «multi-week» same day
Pickup method

Hentealternativet for denne varen.

Merk: Fra og med 1. september 2024 trenger du ikke å sende inn hentemåte for å aktivere henting.

Tekst (streng). Må være en av de fire godkjente verdiene:
«buy», «reserve», «ship to store» eller «not supported»
buy

Merk: Hvis du sender inn antall og tilgjengelighet, brukes den laveste verdien. Eksempel: Hvis antallet er «0» og tilgjengeligheten er «in stock», endrer vi tilgjengeligheten til «out of stock».