I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Om salgsfeedspesifikasjonen

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Denne feeden brukes bare til å implementere partnerprogrammet for lokale feeder.

Salgsfeeden gir en liste over alle produkter som selges innenfor en bestemt tidsperiode. Vi anbefaler at du oppdaterer denne feeden minst én gang om dagen. Inkluder salgsdata for minst 60 dager første gang du laster opp.

Hver gang du laster opp salgsfeeden, oppdateres produktinformasjonen trinnvis. Du trenger bare å ta med produktene som er solgt siden den forrige feedoppdateringen.

Merk: For å komme i gang med partnerprogrammet for lokale feeder må du laste opp en feed for produktlager eller en salgsfeed. Du kan også laste opp begge feedene og bruke dem sammen.
Obligatorisk felt Beskrivelse Type Eksempel
target_customer_id [målkunde-id] Selger-ID-en til forhandleren. Heltall 112339909
store_code

Dette kan enten være butikkoden for forhandlerens bedriftsprofil eller en intern identifikator for en leverandør av salgssteds-/produktlagerdata.

Merk: Hvis du bruker en intern butikkode, må du oppgi en tilordning til butikkadressen i butikkfeeden.

Streng ‘465278’
id

Den unike identifikatoren til produktet. Vi anbefaler at du bruker vareenheten til produktet.

Merk:

• Hvis forhandleren selger det samme produktet som nytt og brukt, skal de ha ulike ID-er.
Streng
< = 50 tegn
‘1029384’
gtin

GTIN-nummeret (Global Trade Item Number) til produktet.

Vi godtar en rekke standarder for GTIN (inkludert UPC). Finn ut mer om unike produktkoder.

Streng ‘885787364684’
quantity [antall] Antallet av dette produktet som ble solgt og returnert i denne transaksjonen.

Heltall

Positivt for solgte og negativt for returnerte varer

1
price [pris] Prisen på produktet i lokal valuta. Streng ‘28.00 USD’
timestamp [tidsstempel]

Tidsstempelet for salget i en bestemt tidssone, som definert av ISO-8601-standarden (International Organization of Standardization).

Format: åååå-mm-ddTtt:mm:ss+tidssone

Streng ‘2016-05-09T14:08:45+00:00’