Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om salgsfeedspecifikationen

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Dette feed er udelukkende beregnet til at implementere partnerskabsprogrammet for lokale feeds.

Salgsfeedet indeholder en liste over alle produkter, der sælges inden for et bestemt tidsrum. Vi anbefaler, at du opdaterer dette feed mindst én gang om dagen. Upload mindst 60 dages salgsdata i din første upload.

Hver gang du uploader salgsfeedet, opdateres produktoplysningerne trinvist. Du skal kun medtage produkter, der er solgt siden den forrige feedopdatering.

Bemærk! For at implementere partnerskabsprogrammet for lokale feeds skal du uploade enten et lagerfeed eller et salgsfeed. Du kan også uploade begge feeds og bruge dem sammen.
Obligatorisk felt Beskrivelse Type Eksempel
target_customer_id Forhandlerens sælger-id. Heltal 112339909
store_code

Dette kan enten være butikskoden for en forhandlers virksomhedsprofil eller et internt id for en udbyder af kassesystem (POS, point of sales)/lagerdata.

Bemærk: Hvis du bruger en intern butikskode, skal du angive en tilknytning til butiksadressen i butiksfeedet.

Streng '465278'
id

Produktets unikke id. Det anbefales, at du bruger produktets varenummer.

Bemærk!

• Hvis forhandleren sælger det samme produkt nyt og brugt, skal de have forskellige id'er.
Streng
<= 50 tegn
'1029384'
gtin

Produktets GTIN-nummer.

Vi accepterer en række standarder for gtin (f.eks. UPC). Få flere oplysninger om unikke produkt-id'er.

Streng '885787364684'
quantity Antallet af dette produkt, der er solgt og returneret i denne transaktion.

Heltal

Positiv for solgt og negativ for returneret

1
price Prisen på produktet i lokal valuta. Streng '280.00 DKK'
timestamp

Salgstidspunktet for salget i en bestemt tidszone, som defineret i den internationale standardiseringsorganisation ISO, standarden 8601.

Format: åååå-mm-ddTtt:mm:ss + tidszone

Streng '2016-05-09T14:08:45+00:00'