Energiatehokkuusluokitus [energy_efficiency_class], alhaisin energiatehokkuusluokka [min_energy_efficiency_class] ja korkein energiatehokkuusluokka [max_energy_efficiency_class]

Määritteillä energiatehokkuusluokitus [energy_efficiency_class], alhaisin energiatehokkuusluokka [min_energy_efficiency_class] ja korkein energiatehokkuusluokka [max_energy_efficiency_class] voit kertoa asiakkaille tuotteittesi energiatehokkuusluokituksen.

• Alhaisin energiatehokkuusluokka [min_energy_efficiency_class] ‑määritteen arvo määrittää energiatehokkuusluokituksen vähimmäistason (vähiten tehokas) tuotteesi tuoteluokan energiankulutusasteikolla.
  • Korkein energiatehokkuusluokka [max_energy_efficiency_class] ‑määritteen arvo määrittää energiatehokkuusluokituksen enimmäistason (tehokkain) tuotteesi tuoteluokan energiankulutusasteikolla.

Product attribute: energy efficiency class example

Käyttö

• Valinnainen kullekin tuotteelle

Määritteet energiatehokkuusluokitus [energy_efficiency_class], alhaisin energiatehokkuusluokka [min_energy_efficiency_class] ja korkein energiatehokkuusluokka [max_energy_efficiency_class] ovat valinnaisia, mutta paikalliset lait tai säädökset saattavat edellyttää näitä tietoja. Jos esimerkiksi tuotteidesi myynnin kohdemaa on jokin EU:n jäsenvaltioista tai Sveitsi, ota huomioon EU-direktiivin 2017/1369 kansallisissa täytäntöönpanoasetuksissa määritellyt lakivaatimukset ja mahdolliset muut paikalliset lait.

Suosittelemme, että liität määritteet energiatehokkuusluokitus [energy_efficiency_class], alhaisin energiatehokkuusluokka [min_energy_efficiency_class] ja korkein energiatehokkuusluokka [max_energy_efficiency_class] kaikkiin tuotteisiisi, joilla on energiatehokkuusluokitus. Luokkatiedot tulee antaa seuraavantyyppisistä tuotteista:

jääkaappi Pakastin keskitä Kuivausrummut Kuivaavat pesukoneet
Viinikaapit Astianpesukone Uunit Vedenlämmittimet Lämminvesivaraajat
ilmastointilaitteet Sähkölamput Valaisimet Televisiot

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tuetut arvot

[Energialuokka] A+++ [Energialuokka] A++ [Energialuokka] A+ [Energialuokka] A++ [Energialuokka] B
[Energialuokka] C [Energialuokka] B [Energialuokka] E [Energialuokka] F [Energialuokka] G
Schema.orgin omaisuutta
(Mikä tämä on?)

Product.hasEnergyConsumptionDetails,

tyyppi: EnergyConsumptionDetails

Toistuva kenttä Ei

Energiatehokkuusluokituksen muotoilu

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet

A+

XML-syötteet
<g:energy_efficiency_class>A+</g:energy_efficiency_class>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Alhaisimman energiatehokkuusluokan muotoilu

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet

A+

XML-syötteet
<g:min_energy_efficiency_class>A</g:min_energy_efficiency_class>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Korkeimman energiatehokkuusluokan muotoilu

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet

D

XML-syötteet
<g:max_energy_efficiency_class>D</g:max_energy_efficiency_class>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Alla olevia ohjeita seuraamalla voit varmistaa tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Alhaisin energiatehokkuusluokka [minimum_energy_efficiency_class] ‑määritteen arvo määrittää energiatehokkuusluokituksen vähimmäistason (vähiten tehokas) tuotteesi tuoteluokan energiankulutusasteikolla. Korkein energiatehokkuusluokka [maximum_energy_efficiency_class] ‑määritteen arvo puolestaan määrittää energiatehokkuusluokituksen enimmäistason (tehokkain) samalla asteikolla.
    Esimerkki: Jos tuotteen energiatehokkuusluokka on C asteikolla A+++–D, lisää seuraavat merkinnät energy_efficiency_class=C, max_energy_efficiency_class=A+++ ja min_energy_efficiency_class=D.
  • Ilmoittamasi energiatehokkuusluokituksen arvon on oltava alhaisimman energiatehokkuusluokan arvon ja korkeimman energiatehokkuusluokan arvon välillä.
    Jos asteikkosi ylin arvo on "A" (tehokkain, korkein energiatehokkuusluokka) ja alin arvo on "D" (vähiten tehokas, alhaisin energiatehokkuusluokka), energiatehokkuusluokitus [energy_efficiency_class] ‑määritteen arvona ei voi olla "G".

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Käytä määritteenä joko yksikön hinnoitteluperustetta tai energiatehokkuusluokitusta, älä molempia. Jos molempia määritteitä on käytetty, näytetään vain energiatehokkuusluokitus [energy_efficiency_class].

Esimerkkejä

Jääkaappi
Tuotetiedot: Jääkaappi, ruostumaton teräs
Määrite Arvo
nimi [title] Jääkaappi, ruostumaton teräs – 240 litraa
energiatehokkuusluokitus [energy_efficiency_class] A+
alhaisin energiatehokkuusluokka [min_energy_efficiency_class] D
korkein energiatehokkuusluokka [max_energy_efficiency_class] A+++

Astianpesukone
Tuotetiedot: Kalusteisiin upotettava astianpesukone
Määrite Arvo
nimi [title] Kalusteisiin upotettava astianpesukone – leveys: 60 cm, syvyys: 55 cm
energiatehokkuusluokitus [energy_efficiency_class] A++
alhaisin energiatehokkuusluokka [min_energy_efficiency_class] G
korkein energiatehokkuusluokka [max_energy_efficiency_class] A+++

Viininjäähdytin
Tuotetiedot: Jääkaappi, ruostumaton teräs
Määrite Arvo
nimi [title] Viininjäähdytin – leveys: 45 cm, syvyys: 52 cm
energiatehokkuusluokitus [energy_efficiency_class] B
alhaisin energiatehokkuusluokka [min_energy_efficiency_class] F
korkein energiatehokkuusluokka [max_energy_efficiency_class] A