energy_efficiency_class [energiatehokkuusluokitus], min_energy_efficiency_class [energiatehokkuuden vähimmäisluokitus] ja max_energy_efficiency_class [energiatehokkuuden enimmäisluokitus]: Määritelmä

Voit kertoa asiakkaillesi tuotteen energiamerkinnän määritteillä energy_efficiency_class [energiatehokkuusluokitus], min_energy_efficiency_class [energiatehokkuuden_vähimmäisluokitus] ja max_energy_efficiency_class [energiatehokkuuden_enimmäisluokitus].

Käyttö

Valinnainen kullekin tuotteelle

Määritteet energy_efficiency_class [energiatehokkuusluokitus], min_energy_efficiency_class [energiatehokkuuden_vähimmäisluokitus] ja max_energy_efficiency_class [energiatehokkuuden_enimmäisluokitus] ovat valinnaisia, mutta paikalliset lait tai säädökset saattavat edellyttää, että kerrot tuotteesi energiatehokkuustiedot. Jos esimerkiksi tuotteidesi myynnin kohdemaa on jokin EU:n jäsenvaltioista tai Sveitsi, ota huomioon EU-direktiivin 2017/1369 kansallisissa täytäntöönpanoasetuksissa määritellyt lakivaatimukset ja mahdolliset muut paikalliset lait.

Suosittelemme, että lisäät määritteet energy_efficiency_class [energiatehokkuusluokitus], min_energy_efficiency_class [energiatehokkuuden_vähimmäisluokitus] ja max_energy_efficiency_class [energiatehokkuuden_enimmäisluokitus] kaikkiin tuotteisiisi, joilla on energiatehokkuusluokitus. Luokkatiedot tulee antaa seuraavantyyppisistä tuotteista:

refrigerator Freezer center-align Tumble dryers Combined washer dryers
Wine-storage appliances Dishwasher Ovens Water heaters Hot water storage appliances
Ilmastointilaitteet Sähkölamput Valaisimet Televisiot

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tuetut arvot

[Energy Format] A+++ [Energy Format] A++ [Energy Format] A+ [Energy Format] A++ [Energy Format] B
[Energy Format] C [Energy Format] B [Energy Format] E [Energy Format] F [Energy Format] G
Toistuva kenttä Ei
Schema.orgin omaisuutta
(Mikä tämä on?)

Product.hasEnergyConsumptionDetails

Type: EnergyConsumptionDetails

Määritteen energy_efficiency_class [energiatehokkuusluokka] muotoilu

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet

A+

XML-syötteet
<g:energy_efficiency_class>A+</g:energy_efficiency_class>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Määritteen min_energy_efficiency_class [energiatehokkuuden_vähimmäisluokitus] muotoilu

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet

A+

XML-syötteet
<g:min_energy_efficiency_class>A</g:min_energy_efficiency_class>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Määritteen max_energy_efficiency_class [energiatehokkuuden_enimmäisluokitus] muotoilu

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet

D

XML-syötteet
<g:max_energy_efficiency_class>D</g:max_energy_efficiency_class>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Määritteen min_energy_efficiency_class [energiatehokkuuden_vähimmäisluokitus] arvon tulee olla pienempi kuin määritteen max_energy_efficiency_class [energiatheokkuuden_enimmäisluokitus] arvo. Esimeriksi asteikon on oltava muotoa A–D, ei D–A.
  • Määritteen energy_efficiency_class [energiatehokkuusluokitus] arvon tulee olla määritteen min_efficiency_class [energiatehokkuuden_vähimmäisluokitus] arvon ja määritteen max_energy_efficiency_class [energiatehokkuuden_enimmäisluokitus] arvon välillä. Jos esimerkiksi asteikkosi on A–D, määritteen energy_efficiency_class [energiatehokkuusluokitus] arvo ei voi olla G.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Käytä joko määritettä unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste] tai määritettä energy_efficiency_class [energiatehokkuusluokitus], älä molempia. Jos molemmat määritteet on lähetetty, vain energy_efficiency_class [energiatehokkuusluokitus] näytetään.

Esimerkkejä

Jääkaappi
Tuote Jääkaappi, ruostumaton teräs
nimi [title} Jääkaappi, ruostumaton teräs – 240 litraa
energy_efficiency_class [energiatehokkuusluokitus] A+
min_energy_efficiency_class [energiatehokkuuden_vähimmäisluokitus]     A+++
max_energy_efficiency_class [energiatehokkuuden_enimmäisluokitus]     D
Astianpesukone
Tuote Astianpesukone
title [nimi] Kalusteisiin upotettava astianpesukone – leveys: 60 cm, syvyys: 55 cm
energy_efficiency_class [energiatehokkuusluokitus] A++
min_energy_efficiency_class [energiatehokkuuden_vähimmäisluokitus]     A+++
max_energy_efficiency_class [energiatehokkuuden_enimmäisluokitus]     G
Viininjäähdytin
Tuote Viininjäähdytin
title [nimi] Viininjäähdytin – leveys: 45 cm, syvyys: 52 cm
energy_efficiency_class [energiatehokkuusluokitus] B
min_energy_efficiency_class [energiatehokkuuden_vähimmäisluokitus]    A
max_energy_efficiency_class [energiatehokkuuden_enimmäisluokitus]   F