Content APIn käyttö Kauppiaskeskuksessa

Content API for Shopping ‑liittymän avulla sovellukset voivat olla suorassa vuorovaikutuksessa Kauppiaskeskus-alustan kanssa, mikä parantaa huomattavasti suurten tai monimutkaisten Kauppiaskeskus-tilien hoitamisen tehokkuutta. Content API for Shoppingia voi käyttää Kauppiaskeskuksen tuotetietojen syöttölähteenä. Liittymä toimittaa datasi suoraan heti, kun se on päivitetty sivustollesi.

Huom. Jos aiot ladata suuren määrän syötteitä tai tehdä usein muutoksia tuotetietoihisi, tuotetiedot kannattaa ladata suoraan Content API ‑sovellusliittymän kautta (syötteiden sijaan).

Jos haluat ilmoittaa tuotetietoja Content APIn kautta etkä ole vielä määrittänyt tiedoille datasyötettä, Kauppiaskeskus luo syötteen automaattisesti. Syötteen avulla voit luoda räätälöityjä syötesääntöjä, joita käytetään APIn kautta ilmoitettaviin tietoihin, sekä ylläpitää Kauppiaskeskus-tilisi tuotetietoja. Voit halutessasi myös luoda paikkamerkkisyötteen Content APIn käyttöä varten ja ladata APIn kautta ilmoitettavia tuotetietoja paikkamerkkisyötteeseen.

Lue lisää Content API for Shoppingin käytön aloittamisesta.

Tietojen ilmoittaminen useisiin maihin

Content APIn luonteen takia tuotetietoja ei voi lähettää useisiin maihin yhden syötteen kautta. Jos haluat ilmoittaa tuotetietoja Content APIn kautta useisiin maihin, luo kullekin kohdemaalle ja ‑kielelle oma datasyöte.

API-lisäsyötteet

Lisäsyötteiden avulla voit ladata tuotetietosi Content APIn kautta. Tätä varten sinun on luotava lisäsyöte Kauppiaskeskuksessa ja käytettävä Content API ‑pyynnöissä syötteen tunnusta. Näet tämän tunnuksen rekisteröimäsi Content API ‑lisäsyötteen Asetukset-osion Syötteet-sivulta.

Content API ‑syötteitä voi pääsyötteistä poiketen olla useita. Voit käyttää useita syötteitä esimerkiksi silloin, jos yhtä tietokantaa käytetään saatavuuden ja toista hinnan ilmoittamiseen. Tällöin voit päivittää hinnan erillään saatavuudesta ja rekisteröidä yksilölliset lisäsyötteet hinnalle ja saatavuudelle.

Lue lisää lisäsyötteiden luomisesta ja linkittämisestä.