Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Content APIn käyttö Kauppiaskeskuksessa

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Jos haluat tietoa Content APIsta Merchant Center Nextissä, klikkaa tästä.

Content API for Shoppingin avulla sovellukset voivat olla suorassa vuorovaikutuksessa Kauppiaskeskus-alustan kanssa, mikä tekee suurten tai monimutkaisten Kauppiaskeskus-tilien hoitamisesta paljon tehokkaampaa. Content API for Shoppingia voi käyttää Kauppiaskeskuksen määritysten hoitamiseen, tuotetietojen lähteenä ja raportointiin. Lue lisää Content API for Shoppingin käytön aloittamisesta

Huom. Jos aiot ladata suuren määrän syötteitä tai tehdä usein muutoksia tuotetietoihisi, tuotetiedot kannattaa ladata suoraan Content APIn kautta.

API-virheiden korjaaminen

API-pyyntöjen virheet voivat estää kauppaa tavoittamasta asiakkaita verkossa. Voit diagnosoida ja korjata API-pyyntöihin liittyviä virheitä API-diagnostiikka-välilehdellä.