Content APIn käyttö Kauppiaskeskuksessa

Content API for Shopping ‑liittymän avulla sovellukset voivat olla suorassa vuorovaikutuksessa Kauppiaskeskus-alustan kanssa, mikä parantaa huomattavasti suurten tai monimutkaisten Kauppiaskeskus-tilien hoitamisen tehokkuutta. Content API for Shoppingia voi käyttää Kauppiaskeskuksen tuotetietojen syöttölähteenä. Liittymä toimittaa datasi suoraan heti, kun se on päivitetty sivustollesi.

Jos haluat ilmoittaa tuotetietoja Content APIn kautta etkä ole vielä määrittänyt tiedoille datasyötettä, Kauppiaskeskus luo syötteen automaattisesti. Syötteen avulla voit luoda räätälöityjä syötesääntöjä, joita käytetään APIn kautta ilmoitettaviin tietoihin, sekä ylläpitää Kauppiaskeskus-tilisi tuotetietoja. Voit halutessasi myös syöttää paikkamerkkitietoja Content APIn kautta ja ladata APIn kautta ilmoitettavia tuotetietoja paikkamerkkisyötteeseen.

Lue lisää Content API for Shoppingin käytön aloittamisesta.

Syötetietojen lähettäminen useisiin maihin

Content APIn luonteen takia tuotetietoja ei voi lähettää useisiin maihin yhden syötteen kautta. Jos haluat lähettää tuotetietoja Content APIn kautta useisiin maihin, luo kullekin kohdemaalle ja ‑kielelle oma datasyöte.

Lisäsyötteet

Tavalliset lisäsyötteet eivät salli tuotetietojen päivitystä Content APIn kautta. Kauppiaat, joiden tuotteita näytetään paikallisten tuotteiden mainoksissa, voivat kuitenkin päivittää paikallista tuotesyötettä Content APIn kautta.

Content APIn kautta päivitettävien lisäsyötteiden sijasta voit lähettää tuotetietoja myös tavallisten syötteiden kautta. Voit esimerkiksi ilmoittaa tuotetietoja, joita ei voi lähettää Content APIn kautta, tai tuotteita koskevia lisätietoja, kuten tarkennuksia tuotteen description [kuvaus]- tai condition [kunto] ‑tietoihin. Lue lisää lisäsyötteiden luonnista ja linkityksestä.