Link din Merchant Center- og Google My Business-konto

Denne artikel indeholder trin til at linke oplysningerne på din Merchant Center- og Google My Business-konto til annoncer for lokalt butikslager og Shopping Actions.

For at angive, hvilke produkter du sælger på hver af dine virksomhedsadresser, skal du linke butiksoplysningerne på din Google My Business-konto til dine lageroplysninger i Merchant Center.

Sådan linker du konti og tilføjer virksomhedsadresser

Du kan linke lageroplysninger i Merchant Center til butiksoplysninger i Google My Business ved at følge nedenstående trin:

Trin 1: Send en anmodning om kontolinkning

Alle, der har administratoradgang til din Merchant Center-konto, kan linke din Google My Business- og din Merchant Center-konto. Se, hvordan du tilføjer brugere som administratorer på din Merchant Center-konto.

Du kan sende en anmodning om kontolinkning ved at følge nedenstående vejledning:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet , og vælg derefter Kontolinkning under "Indstillinger".
  3. Klik på fanen Google My Business.
  4. Klik på Tilknyt en Google My Business-konto.
  5. Angiv din Google My Business-kontoadministrators mailadresse.
  6. Klik på Send anmodning.
Bemærk! For at du kan bruge annoncer for lokalt butikslager, skal din Google My Business-konto være linket direkte til den Merchant Center-konto, der hoster dine lokale feeds. Hvis dine lokale feeds hostes på en underkonto i Merchant Center, skal du linke direkte til denne underkonto. Linkning af Google My Business-konti til din overordnede Merchant Center-konto vil ikke automatisk linke til dine underkonti.

Trin 2: Godkend din Google My Business-anmodning

Når du har sendt en anmodning, skal din Google My Business-kontoadministrator logge ind på sin Google My Business-konto for at acceptere anmodningen.

Du kan se status for linkanmodningen på fanen Google My Business på din Merchant Center-konto. Du kan se de forskellige statustyper nedenfor:

• Godkendt: Anmodningen er godkendt. Du kan nu tilføje virksomhedsadresser.
  • Afventer: Anmodningen afventer stadig. Få adgang til din Google My Business-konto, eller kontakt din Google My Business-kontoadministrator for at få godkendt anmodningen.
  • Afvist: Anmodningen er ikke blevet godkendt. Før du kan tilføje virksomhedsadresser, skal der linkes en Google My Business-konto.

Trin 3: Tilføj virksomhedsadresser

Føj virksomhedsadresser til din Merchant Center-konto ved at følge nedenstående vejledning:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet , og vælg derefter Kontolinkning under "Indstillinger".
  3. Klik på fanen Google My Business.
  4. Klik på + Virksomhedsadresser under Google My Business-steder.
  5. Vælg en række virksomhedsadresser.
  6. Klik på Tilføj steder.

Du kan når som helst fjerne din række af virksomhedsadresser. Under Google My Business-steder skal du klikke på Fjern under Handling. Denne handling fjerner virksomhedsadresser, der hører til din Merchant Center-konto. Hvis du har aktuelle annoncer for lokalt butikslager, vil det medføre, at de ikke vises, før der føjes virksomhedsadresser til din Merchant Center-konto.

Butikskoderne på din Google My Business-konto skal stemme nøjagtigt overens med butikskoderne i dit feed for lokal lagerstatus, også mht. store bogstaver og mellemrum.

Ofte stillede spørgsmål

Udvid alle Skjul alle

Kan flere Google My Business-kontoadministratorer være linket til samme Merchant Center-konto?
Ja. Du kan linke flere Google My Business-kontoadministratorer til én Merchant Center-konto. Du kan dog kun tilføje én række virksomhedsadresser fra hver af de Google My Business-konti, du har linket.
Kan én Google My Business-kontoadministrator linkes og bruges til flere Merchant Center-konti?
Ja. En Google My Business-kontoadministrator kan linkes til flere Merchant Center-konti.
Kan jeg tilføje flere rækker af virksomhedsadresser? Der er flere adresser fra flere konti, som jeg gerne vil linke.
Nej. Du kan kun tilføje én række virksomhedsadresser på en Google My Business-konto. Hvis du vil tilføje en bestemt række virksomhedsadresser, skal du medtage dem alle på en enkelt virksomhedskonto.
Hvordan tilføjer jeg en række virksomhedsadresser?
Før du kan tilføje virksomhedsadresser skal en Google My Business-konto med tilknyttede virksomhedsadresser være linket til din Merchant Center-konto. Når du anmoder om et link til en Google My Business-konto i Merchant Center, skal du godkende linket i Google My Business.
Hvis der ikke er en Google My Business-konto linket til min Merchant Center-konto, men der er tilføjet virksomhedsadresser, mister jeg så mine aktuelt tilføjede adresser, hvis jeg anmoder om linkning til den samme Google My Business-kontoadministrator?
Hvis du har konfigureret virksomhedsadresser før 2018, kan du muligvis ikke se, at din konto er linket. Det anbefales at sende en anmodning om linkning til dine virksomhedsadressers Google My Business-kontoadministrator. Denne handling kræver ikke, at du tilføjer virksomhedsadresserne igen.
Du kan linke Google My Business-kontoen til din Merchant Center-konto, så andre administratorer på din Merchant Center-konto kan se og administrere de Google My Business-oplysninger, der bruges til annoncer for lokalt butikslager eller Shopping Actions.