I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Opret tilknytning mellem virksomhedsprofiler og Merchant Center

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

If you’re looking for information about how to link stores in Merchant Center Next, click here.

I denne artikel kan du se, hvordan du knytter oplysningerne i dine virksomhedsprofiler til din Merchant Center-konto for dine lokale produkter.

For at du kan vise dine lokale produkter i annoncer eller gratis fortegnelser, skal dine virksomhedsprofiler være knyttet direkte til den Merchant Center-konto, der hoster dine lokale feeds. Hvis dine lokale feeds hostes på en underkonto i Merchant Center, skal du knytte virksomhedsprofilerne direkte til denne underkonto. Selvom du knytter virksomhedsprofiler til din overordnede Merchant Center-konto, vil de ikke automatisk blive knyttet til dine underkonti.

Bemærk! Du skal kun tilknytte virksomhedsprofiler fra lande, som du målretter mod med annoncer eller gratis fortegnelser.

Automatisk tilknytning

Automatisk tilknytning godkendes som standard. For at automatisk tilknytning kan fungere, skal virksomhedsprofilens ejer eller administrator være administrator på Merchant Center-kontoen og være logget ind på Merchant Center. Hvis der ikke allerede er tilknyttede virksomhedsprofiler i Merchant Center:

1. På din Merchant Center-konto skal du klikke på ikonet for værktøjer og indstillinger Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  2. Vælg "Tilnyttede konti" under "Indstillinger".
  3. Klik på fanen Virksomhedsprofiler.
  4. Hvis din mailadresse er angivet under "Virksomhedsprofilens ejer og administrator", skal du klikke på Tilknyt. Så er du færdig.
  5. Hvis du ikke kan se din mailadresse, skal du klikke på plusknappen plus under "Virksomhedsprofilens ejer og administrator".
  6. Angiv den mailadresse, som du er logget ind på Merchant Center med, og som er knyttet til dine virksomhedsprofiler.
  7. Merchant Center vil automatisk anmode om og godkende tilknytningen, hvis du både er administrator på din Merchant Center-konto samt administrator eller ejer af dine virksomhedsprofiler.
  8. Det kan være nødvendigt at opdatere siden for at bekræfte, at tilknytningen er godkendt automatisk.

Manuel tilknytning

Trin 1: Send en tilknytningsanmodning

Følg nedenstående vejledning for at sende en tilknytningsanmodning:

1. På din Merchant Center-konto skal du klikke på ikonet for værktøjer og indstillinger Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  2. Vælg "Tilnyttede konti" under "Indstillinger".
  3. Klik på fanen Virksomhedsprofiler.
  4. Klik på plusknappen plus under "Virksomhedsprofilens ejer og administrator".
  5. Angiv mailadressen til en ejer eller administrator af virksomhedprofilen.
  6. Klik på Send anmodning.

Trin 2: Godkend linkanmodningen

Når du har sendt en anmodning, skal virksomhedsprofilens ejer eller administrator logge ind på Profiladministrator for at acceptere anmodningen.

Du kan se status for tilknytningsanmodningen på fanen Virksomhedsprofiler på din Merchant Center-konto. Du kan se de forskellige statustyper nedenfor:

• Tilknyttet: Anmodningen er godkendt. Du kan nu tilføje en virksomhedsgruppe.
  • Afventer: Anmodningen afventer stadig. Godkend anmodningen i Profiladministrator eller ved at kontakte virksomhedsprofilens ejer eller administratoren.
  • Afvist: Anmodningen er ikke blevet godkendt. Før du kan tilføje virksomhedsprofiler, skal du tilknytte en ejer eller administrator af virksomhedsprofilen.
  • Ikke tilknyttet: Hvis din mailadresse allerede vises, skal du klikke på Tilknyt.

Tilføj virksomhedsgrupper

Hvis der kun er én virksomhedsgruppe tilgængelig på alle tilknyttede virksomhedsprofiler, vælges den automatisk.

Følg nedenstående vejledning for at vælge en virksomhedsgruppe til din Merchant Center-konto manuelt:

1. På din Merchant Center-konto skal du klikke på ikonet for værktøjer og indstillinger Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  2. Vælg "Tilnyttede konti" under "Indstillinger".
  3. Klik på fanen Virksomhedsprofiler.
  4. Klik på Tilføj virksomhedsgruppe under "Virksomhedsgrupper".
  5. Vælg en virksomhedsgruppe.
  6. Klik på Tilføj gruppe.

Du kan til enhver tid lukke din virksomhedsgruppe. Under "Virksomhedsgrupper" skal du klikke på Fjern under "Handling". Denne handling fjerner den valgte virksomhedsgruppe. Hvis du viser lokale produkter i annoncer eller gratis fortegnelser, vil de ikke længere blive vist, før der føjes en virksomhedsgruppe til din Merchant Center-konto.

Butikskoderne i dine virksomhedsprofiler skal matche butikskoderne i dit feed for lokal lagerstatus nøjagtigt, også med hensyn til brugen af store/små bogstaver og mellemrum. Dine butikker skal alle være fysiske butikker, som dine kunder kan besøge. Derfor skal dine virksomhedsprofiler henvise til en adresse. Se, hvordan du føjer en adresse til dine virksomhedsprofiler

Ofte stillede spørgsmål

Udvid alle Skjul alle

Kan flere ejere eller administratorer af en virksomhedsprofil linkes til én Merchant Center-konto?
Ja. Du kan tilknytte flere ejere eller administratorer af en virksomhedsprofil til samme Merchant Center-konto. Du kan dog kun tilføje én virksomhedsgruppe fra én enkelt af de virksomhedsprofilejere eller -administratorer, du har tilknyttet.
Kan én ejer eller administrator af en virksomhedsprofil tilknyttes og bruges til flere Merchant Center-konti?
Ja. En ejer eller administrator af en virksomhedsprofil kan linkes til flere Merchant Center-konti.
Kan jeg tilføje flere virksomhedsgrupper? Der er flere virksomhedsprofiler fra flere konti, som jeg gerne vil tilknytte.
Nej. Du kan kun tilføje én virksomhedsgruppe, der er knyttet til en ejer eller administrator af en virksomhedsprofil. Hvis du vil tilføje en bestemt række virksomhedsprofiler, skal du medtage dem alle i en enkelt virksomhedsgruppe.
Hvordan tilføjer jeg en række virksomhedsprofiler?
Før du kan tilføje en virksomhedsgruppe, skal en ejer eller administrator af en virksomhedsprofil knyttes til din Merchant Center-konto. Når tilknytningen af virksomhedsprofilens ejer eller administrator er blevet godkendt, kan du vælge den virksomhedsgruppe, der indeholder de relevante virksomhedsprofiler, som du vil knytte til din Merchant Center-konto. Hvis ikke alle virksomhedsprofiler er i den virksomhedsgruppe, du har valgt, skal du overføre virksomhedsprofiler til den relevante virksomhedsgruppe.
Hvis der ikke er tilknyttet en ejer eller administrator af en virksomhedsprofil til min Merchant Center-konto, men der er tilføjet en virksomhedsgruppe, mister jeg så de aktuelt tilføjede virksomhedsprofiler, hvis jeg anmoder om at oprette tilknytning til en ejer eller administrator af en virksomhedsprofil?
Hvis du har oprettet en virksomhedsgruppe før 2018, kan du muligvis ikke se, at ejeren eller administratoren af din virksomhedsprofil er tilknyttet. Det anbefales at sende en tilknytningsanmodning til ejeren eller administratoren af din virksomhedsgruppe. Denne handling kræver ikke, at du tilføjer virksomhedsgruppen igen.
Ved at knytte ejeren eller administratoren af virksomhedsprofilen til din Merchant Center-konto kan andre administratorer på din Merchant Center-konto se og administrere oplysninger om virksomhedsprofilen.