I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Abonnementskostnad [subscription_cost]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Merk: Produkter med attributtet for abonnementskostnad [subscription_cost] er ikke kvalifisert for handel på tvers av landegrenser og kan bare ha ett oppføringsland.

Bruk attributtet for abonnementskostnad [subscription_cost] til å inkludere opplysninger om en månedlig eller årlig betalingsavtale som følger med hvis det trådløse produktet ditt (mobiltelefon eller nettbrett) selges i kombinasjon med en tjenestekontrakt.

I denne artikkelen

Bruksområder

Optional Valgfritt for hvert produkt

I bannerannonser vises ikke tilbud som inkluderer attributtene for avdrag [installment] eller abonnementskostnad [subscription_cost], fordi avdrags- og abonnementspriser ikke støttes av dynamisk remarketing.
Dette attributtet er bare tilgjengelig i enkelte land:
  • Afrika: Sør-Afrika
  • Asia og Stillehavsregionen: Hongkong, India, Japan, Malaysia, New Zealand, Singapore, Sør-Korea, Taiwan, Thailand
  • Europa: Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Hellas, Irland, Italia, Norge, Polen, Portugal, Romania, Slovakia, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tsjekkia, Tyrkia, Tyskland, Ungarn, Østerrike
  • Midtøsten: De forente arabiske emirater, Israel, Saudi-Arabia
  • Nord-Amerika: Canada

Dette attributtet støttes bare for mobilprodukter med følgende Google-produktkategorikode:

• Klokker (ID: 201)
  • Mobiltelefon (ID: 267)
  • Nettbrett (ID: 4745)
  • Kontantkort og SIM-kort til mobiltelefoner (ID: 6030)
  • GPS-sporingsenheter (ID: 6544)
Australia: Dette attributtet skal ikke brukes for trådløse enheter som mobiltelefoner eller nettbrett som annonseres i Australia. Bruk attributtet for pris [price] for å angi den laveste totale kostnaden («kvantifiserbar minstepris») for enheten, inkludert kontantinnsatsen, avdragsbetalinger og abonnementet for den trådløse enheten. Bruk attributtet for tittel [title] for å angi at enheten betales med avdrag, og om det følger med et mobilabonnement.

Dette attributtet har 3 underattributter:

• Periode [period] (obligatorisk): varigheten av én abonnementsperiode. Denne verdien kan være enten måned [month] eller år [year].
  • Periodelengde [period_length] (obligatorisk): antall abonnementsperioder (måneder eller år) kjøperen må betale for, oppgitt som et heltall.
  • Beløp [amount] (obligatorisk): beløpet som kjøperen må betale per måned (verdien må være i henhold til ISO 4217). Når vi viser dette beløpet, runder vi kanskje opp til nærmeste hele enhet i den lokale valutaen for å spare plass. Den angitte verdien må fortsatt samsvare nøyaktig med beløpet som vises på nettstedet.

Formater verdien ved å sende inn attributtene for periode [period], periodelengde [period_length] og beløp [amount]. Skill disse attributtene med kolon (:), og ikke bruk anførselstegn.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Finn ut når og hvordan du sender inn produktinformasjon på engelsk

Type Unicode-tegn (anbefalt: bare ASCII)
Gjentatt felt Nei
Filformat Eksempeloppføring
Tekst (TSV)

month:12:500 NOK

XML (feeder)

<g:subscription_cost>

<g:period>month</g:period>

<g:period_length>12</g:period_length>

<g:amount>500 NOK</g:amount>

</g:subscription_cost>

Hvis du vil formatere dataene dine for Content API, kan du se ressursen Content API for Shopping.

Merk: For å sikre at dette produktattributtet identifiseres riktig av systemet vårt, må du huske å sende inn datafeedfilen i et format vi støtter.

Minstekrav

Du må oppfylle disse kravene for å vise produktet ditt. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

• Ta med totalbeløpet som skal betales i kassen, i attributtet for pris [price].
  • Når dette brukes sammen med attributtet for avdrag [installment], må du også ta med totalbeløpet som skal betales i kassen, i underattributtet for kontantinnsats [downpayment] i attributtet for avdrag [installment].
  • Sørg for samsvar med abonnementsavtalen som vises på landingssiden din. Du kan også vise andre abonnementsalternativer på landingssiden din, men avtalen du sender inn, må være enkel å finne på landingssiden.
  • Ikke krev at brukerne må ha et stamkundekort for å kunne velge serviceavtalen du sender inn.
  • Ikke bruk attributtet for abonnementskostnad for abonnementer på programvare. Abonnementer på programvare må betales på forskudd, og den årlige forskuddsbetalte kostnaden må sendes inn via attributtet for pris [price].
  • Skal bare brukes i godkjente land. Hvis du bruker attributtet for abonnementskostnad i land som ikke er godkjent, blir produktet avvist.
  • Skal bare brukes for godkjente produktkategorier. Hvis du bruker attributtet for abonnementskostnad for andre produktkategorier, blir produktet avvist.

Anbefalte fremgangsmåter

Med disse anbefalte fremgangsmåtene kan du optimalisere produktinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

• Send inn nøyaktige verdier for abonnementskostnader i henhold til ISO 4217. Send for eksempel inn 10.01 NOK i stedet for 10.002 NOK, ellers runder vi av den innsendte verdien. Bruk samme valuta for attributtene for abonnementskostnad [subscription_cost], avdrag [installment] og pris [price].
  • Hvis det også går an å betale for produktet i månedlige avdrag, må du bruke det samme antallet måneder for attributtet for abonnementskostnad [subscription_cost] som for attributtet for avdrag.
  • Hvis produktet har avdragsbetalinger, sender du inn det samme antallet måneder for attributtet for abonnementskostnad [subscription_cost] som for attributtet for avdrag [installment]. Hvis antallet måneder er ulikt og vi må kombinere avdrags- og abonnementskostnadene dine på grunn av plassbegrensninger, bruker vi den høyeste av de to verdiene. Hvis avbetalingsplanen din for eksempel går over 12 måneder, mens kontrakten for abonnementstjenesten er på 24 måneder, bruker vi 24 måneder.
  • Hvis abonnementskostnaden for produktet øker etter en viss tid, må du bruke det høyeste betalingsbeløpet i underattributtet for beløp [amount]. Hvis abonnementsbetalingen for eksempel øker fra NOK 250 til NOK 350 etter tolv måneder, angir du NOK 350.

Eksempler

Mobiltelefoner som selges med abonnement

Send inn en totalverdi for beløpet i attributtet for pris [price] (minimum 0), og ta med eventuelle aktiveringsavgifter og/eller engangskostnader. Angi i tittelen at det trådløse produktet selges med et abonnement med en viss bindingstid. La attributtet for avdrag [installment] stå tomt.

Produktinformasjon for en 32 GB Google Pixel 5 i fargen Very Silver med 12-måneders tjenestekontrakt på 350 NOK per måned og en kontantinnsats på 6490 NOK
Attributt Verdi
ID [id] _pixel_phone_silver_32gb_12month_contract
Tittel [title] Google Pixel 5, 32 GB, Very Silver (med abonnement)
Link [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract_newsim&contract=yes
Bildelink [image_link] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
Tilgjengelighet [availability] in_stock
Pris [price] 6490.00 NOK
Avdrag [installment] (må stå tomt fordi det ikke skal betales avdrag)
Abonnementskostnad [subscription_cost] month:12:350.00 NOK
Google-produktkategori [google_product_category] Elektronikk > Kommunikasjon > Telefoni > Mobiltelefoner
Merke [brand] Google
GTIN [gtin] 00821793049157
Delenummer [mpn] G-2PW4100-021-B
Tilstand [condition] new
Farge [color] Very Silver
Frakt [shipping] 0.00 NOK

Mobiltelefoner som selges på avbetaling og med abonnement

Send inn en totalverdi for kontantinnsatsen (minimum 0) for avdragsbetaling i underattributtet for kontantinnsats [downpayment] i attributtet for avdrag [installment], og ta med eventuelle aktiveringsavgifter og/eller engangskostnader. Send inn prisen for hele beløpet som må betales i kassen, via attributtet for pris [price], og ta med eventuelle aktiveringsavgifter og/eller engangskostnader. I tittelen opplyser du om at det trådløse produktet selges med et abonnement med en viss bindingstid samt en avdragsplan.

Produktinformasjon for en 32 GB Google Pixel 5 i fargen Very Silver med 12-måneders abonnement og betaling i 12 månedlige avdrag
Attributt Verdi
ID [id] _pixel_phone_silver_32gb_contract_and_installments
Tittel [title] Google Pixel 5 – 32 GB – Very Silver (med abonnement og 12 avdrag)
Link [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract_newsim&contract=yes
Bildelink [image_link] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
Tilgjengelighet [availability] in_stock
Pris [price] 7000.00 NOK
Avdrag [installment] 12:600.00 NOK:0.00 NOK
Abonnementskostnad [subscription_cost] month:12:300.00 NOK
Google-produktkategori [google_product_category] Elektronikk > Kommunikasjon > Telefoni > Mobiltelefoner
Merke [brand] Google
GTIN [gtin] 00821793049157
Delenummer [mpn] G-2PW4100-021-B
Tilstand [condition] new
Farge [color] Very Silver
Frakt [shipping] 0.00 NOK